Germania: Fiat lansează o ediţie specială a lui 500

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 08.02.2012
Fiat a lansat o nouă ediţie limitată a lui 500, destinată pieţei din Germania. Fiat 500 ID costă 13.500 de euro şi este vopsit în două nuanţe.

Fiat a anunţat o ediţie limitată a lui 500 pentru piaţa din Germania. Aceasta are un preţ de pornire de 13.500 de euro şi va fi construită în doar 500 de exemplare. Modelul se numeşte 500 ID şi este vopsit în două culori şi are un interior asortat cu exteriorul. Clienţii pot opta pentru trei combinaţii diferite de culori. Acestea sunt: exterior alb cu roşu cu interior "ivory" cu roşu, exterior alb cu albastru şi interior "ivory" cu albastru şi exterior gri deschis şi gri închis cu interior "ivory" şi gri.

Fiecare exemplar Fiat 500 ID este oferi în compania motorului pe benzină de 1.2 litri şi 69 CP. În standard, modelul are aer condiţionat, jante din aliaj de 15 inch, volan îmbrăcat în piele, un kit de ornamente cromate şi sistemul Blue&Me cu handsfree şi port USB. De la lansarea noului 500, Fiat a creat mai multe ediţii speciale al acestui model, unele fiind vândute doar pe anumite pieţe. Majoritatea ediţiilor speciale ale lui 500 au fost construite doar în 500 de exemplare.

Cea mai recentă ediţie limitată a lui Fiat 500 s-a numit Nation şi a fost destinată pieţei din Statele Unite ale Americii. Modelul respectiv avea ornamente speciale şi era vopsită într-o nuanţă exclusivă, numită America Blue.

Interiorul prezenta şi el aceeaşi temă cromatică. Toate versiunile aveau în standard pachetul de ornamente cromate, jante din aliaj de 16 inch şi o plăcuţă care specifica numărul din serie.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • de ce sa cumperi asa cevaaaaaa cand exista twingo 1.2 doooooohhh

    plus ca reno e reno...
    1 5
  • @Gianu
    Vrei sa spui Twingo Miss Sixty?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru