Germania: Mercedes are cei mai multumiti clienti in segmentul premium

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 30.07.2009
Mercedes a depasit Audi si BMW in studiul JD Power care masoara gradul de satisfactie a clientilor in urma serviciilor oferite de fiecare marca in parte.

Mercedes-Benz se mandreste in Germania cu faptul ca are cei mai multumiti clienti intre brandurile premium, depasind astfel Audi si BMW. Conform ultimului studiu JD Power care se refera la serviciile pe care le ofera companiile auto de top din Germania, Mercedes a terminat pe prima pozitie intre marcile premium.

Cei 16.283 de soferi care au luat parte la studiu au fost rugati sa noteze calitatea serviciilor oferite de marcile germane, acestia referindu-se la modul in care sunt tratati de consultanti, la conditiile si facilitatile service-urilor autorizate si la felul in care muncesc mecanicii companiilor. Mercedes a terminat pe locul al patrulea la General, clasandu-se insa pe prima pozitie la capitolul marci premium.

"Suntem foarte multumiti de rezultatele acestui studiu informativ. Rezultatul ne arata faptul ca clientii apreciaza cu adevarat atat implicarea de care dau dovada angajatii nostri in fiecare zi, cat si entuziasmul staff-ului nostru pentru brandul Mercedes si pentru conceptul de calitate pe termen lung pe care il promovam", a declarat Klaus Maier, vicepresedinte executiv al birourilor de vanzari si marketing la Mercedes-Benz.

via | Mercedes

Taguri: BMW, JD Power, Mercedes

Comentarii (4)

  • D822
    dintre mercedes audi si bmw as alege mercedes.....dar toate sunt marci mari de prestigiu.....pe langa lexus si jaguar
    12 3
  • BMW p/u BMW pentru davyd
    Deacord cu tine Mercedes-Benz e o masina fenomenala mai rag prostii de fani de la Audi ca zic ca Audi e mai bun ca Mercedes-Benz sau BMW dar ce e bun si lui Dumnezeu ii place, Mercedes-Benz satisface cel mai bine soferii in GERMANIA, BMW satisface cel mai bine in LUME ca ei vand cel mai mult din toate 3 marci la NIVEL GLOBAL, asta inseamna ca oamenii le place ceea ce cumpara nu cumpara fortat sau pe gratis , ca un BMW e cam la acelasi pret cu Mercedes sau Audi.
    Nu zic ca Audi e masina proasta sa nu ma inteleaga gresit unii , le apreciez pe toate 3 , oricum japonezii cu lexux nu pot tine piept concurentii germane.
    Si ma bucur foarte mult ca NEMTII au cu ce se mandri.
    8 5
  • deeaba
    mercedes ramane o marca extraordinara, iar masinile se impart in continuare in doar doua categorii: cele nemtesti si restul. Iar cine e de alta parere probabil nu e mare fan auto si se afla aici doar de hobby.
    2 1
  • BMW p/u deeaba
    Eu tot asa zic " mercedes ramane o marca extraordinara, iar masinile se impart in continuare in doar doua categorii: cele nemtesti si restul. Iar cine e de alta parere probabil nu e mare fan auto si se afla aici doar de hobby "
    Consider ca pentru tinerete imi iau BMW sau poate Audi , dupa virsta de 50 de ani trec la Mercedes , dar in viata mea nu imi iau Toyota Lexus , Nissan ,sau RENAULT diferitte pornografii.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru