GL-Klasse, primul SUV in SUA

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 14.11.2006
Mercedes-Benz GL 450 a fost ales cel mai bun SUV al anului 2007 in America de catre revista “Motor Trend”.
Cea mai tare revista auto de pe piata americana “Motor Trend” a ales Mercedes-Benz GL 450 cel mai bun SUV al anului 2007.

GL-Klasse a reusit sa invinga nu mai putin de 22 de competitori care au fost nominalizati pentru aceasta categorie. Victoria SUV-ului nemtesc este semnificativa in conditiile in care pe piata americana, modelele autohtone dominau autoritar.

Echipa editoriala a ales pentru aceasta distinctie noile modele lansate in ultimele 12 luni. Mercedes GL-Klasse este SUV-ul ideal, cu sapte locuri care imbina calitatile off-road cu excelentele performante de sosea. Criteriile dupa care juriul a deliberat alegerea modelului castigator au fost numeroase. S-au facut pentru fiecare dintre cei 22 de competitori teste off-road si test-drive pe sosea, dar foarte importante au ramas criteriile de functionalitate, calitatea constructiei, echipamentele din dotare precum si inovatiile tehnologice. In urma acestor criterii GL-Klasse a invins atat competitorii americani cat si cei japonezi aflati in mare extindere pe piata americana.


Performantele lui GL-Klasse sunt apreciate in intreaga lume. Sistemul 4MATIC aduce SUV-ului german o manevrabilitate si un control superior. Nivelul de inalta tehnologie continua cu prezenta sistemului de securitate avansat PRE-SAFE. Mercedes-Benz GL 450 are un propulsor V8 care genereaza o forta de 340 CP. Toate versiunele GL-Klasse sunt dotate cu tehnologia 7G-TRONIC, transmisie automata in sapte trepte cu selectie directa.

Comentarii (2)

  • motor...trend...
    pentru informarea corecta, motor trend nu este cea mai "tare" revista americana, ci, CAR AND DRIVER...motor trend este o revista auto destul de buna dar CAR AND DRIVER este cea mai complexa din toate.iar ca vinzari bate pe ceilalti cu aprox.25%...
    0 0
  • ...
    orice delimitare de genul acesta este relativa- exista mai multe criterii de clasare si nu vanzarile sunt pe primul loc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru