GM ia in considerarea vanzarea ACDelco

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 23.10.2008
GM ia in considerare vanzarea companiei ACDelco, pe care aceasta o detine de ceva vreme.

In contextul crizei economice mondiale, producatorii auto sunt in criza de lichiditati. Dupa inchiderea temporara a unor fabrici, GM ia in considerare vanzarea companiei producatoare de piese si consumabile auto, ACDelco.

Aceasta decizie nu ar fi deloc suprinzatoare avand in vedere ca GM si-a anuntat intentia de a vinde marca Hummer. Directorii GM intentioneaza sa vanda si fabrica sa din Strasbourg. ACDelco produce piese aftermarket, consumabile, piese GM si nu numai. Acestia au peste 100 ani experienta in domeniu si ofera 37 linii de produse ce numara 100.000 repere diferite. ACDelco este lider mondial in productia de piese si consumabile auto.

Piesele comercializate de ACDelco nu sunt folosite numai la vehiculele GM, ci si la rivalii acestora.   Vanzarea acestei companii ar putea promova cresterea globala a marcii ACDelco.

Aceste masuri au fost luate de GM pentru a putea strange lichiditati in valoare de 15 miliarde de dolari pana la sfarsitul anului 2009. Vanzarea bunurilor ar putea crea lichiditati de 2-4 miliarde dolari.

Printre produsele fabricate si comercializate de ACDelco putem enumera: baterii, filtre de ulei, filtre de aer, stergatoare de parbriz, amortizoare si kit-uri de frane, precum si alternatoare, radiatoare si numeroase alte piese de schimb.

Via | Autoblog 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru