GM investeste un miliard de dolari in fabrica din Brazilia

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 18.07.2009
General Motors va investi in urmatorii ani in uzinele din America de Sud. Prin aceasta strategie, GM spera sa isi relanseze vanzarile pe piata sud-americana.

General Motors a anuntat ca va investi un miliard de dolari pentru a mari si imbunatati uzina de la Gravtai. Investitia se va intinde pe o perioada mai lunga, care va dura pana in 2012. Aceasta finantare face parte din proiectul de dezvoltare din America de Sud, unde GM planuieste sa investeasca 2.5 miliarde de dolari.

Prin acest program, GM planuieste sa aduca imbunatatiri semnificative uzinelor locale pentru a dezvolta modele noi destinate pietei din America de Sud. In urma dezvoltarii, fabrica de la Gravtai va putea produce 100.000 de unitati anual. Prin aceasta finantare, cei de la General Motors doresc o creste a vanzarilor pe piata de automobile din Brazilia cu 5%. Aceasta investitie va fi suportata in mod egal de GM Brazilia si de institutiile de credit din America de Sud.

via | autoblog.com

Comentarii (3)

  • NeoGalaxy
    Daca erau destepti, investeau fara sa se laude. Nu de alta dar ala care tace si face iese mai realizat ca ala care se lauda si nu face nimic.
    0 0
  • Trebuie sa se laude si noua conducere GM cu ceva, nu? ;)
    0 0
  • ...care "noua" conducere e de fapt tot vechea, adica Bob Lutz! :)))
    Tare, nu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru