GM: "Toate noile noastre modele trebuie sa fie hituri"

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 21.07.2009
Directorul de Dezvoltare al noii companii GM sustine ca americanii nu isi permita sa mai faca pasi gresiti dupa ce au trecut peste un faliment in ultimele luni.

Noul sef al biroului de dezvoltare al General Motors, Tom Stephens, sustine ca producatorul american nu isi permite sa faca niciun pas gresit in viitor in ceea ce privste gama de modele care va fi lansata de acum inainte.

"Nu ne permitem sa lansam altceva decat hituri de piata. Absolut fiecare model pe care il vom aduce pe piata va trebui sa fie o lovitura", sustine Stephens intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Associated Press.

Conform sefului de dezvoltare de la GM, toate noile modele vor fi eficiente din punctul de vedere al consumului si al emisiilor de CO2, GM incercand sa "realizeze standarde care sa satisfaca cererea pietei".

"Atat timp cat faci tot ce este posibil din punct de vedere uman pentru a face cele mai bune masini si pickup-uri, nu exista niciun regret la final", sustine omul care se afla in randurile GM din 1969, atunci cand a castigat o bursa prin Universitatea din Michigan pentru a activa in cadrul General Motors.

via | MLive

Taguri: GM, General Motors

Comentarii (3)

  • fratele petreush
    la nunta
    misto...ii voi inmana discul de platina. Dar il rog fumos sa nu se reduca doar la un single.
    1 1
  • semtex
    hahahahhaha
    viseaza calule ovaz viseaza !
    1 2
  • Unde e George cu coliva, ca mi-e asa o pofta.:))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru