GM va suspenda temporar productia la 15 fabrici din America

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 24.04.2009
General Motors va suspenda temporar productia modelelor sale la 15 fabrici din Statele Unite ale Americii pentru o perioada de noua saptamani.

Desi vanzarile General Motors din luna aprilie au tendinta ascendenta, situatia pe primele luni ale anului 2009 este dificila. Pentru a rezolva partial o parte din probleme si in incercarea de a micsora pierderile, General Motors va suspenda temporar productia in fabricile sale din Statele Unite ale Americii.

Mai exact, 15 fabrici GM din America de Nord vor avea productia suspendata pentru o perioada de pana la noua saptamani. GM isi va anuntat angajatii inainte de a face publica detaliile acestei miscari dar suspendarea va avea loc in luna iulie, desi in unele fabrici aceasta ar putea debuta inca din luna mai.

Prin suspendarea productiei, General Motors incearca sa isi pastreze rezervele de lichiditati pentru o perioada cat mai lunga de timp. Din pacate, suspendarea productiei in fabricile GM ar putea avea un efect negativ asupra furnizorilor de piese, care se straduiesc sa ramana pe linia de plutire si au nevoie disperata de comenzi ferme si frecvente.

Via | Insideline

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru