Grande Punto Abarth, testat in Italia

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 15.06.2007
Prototipul a fost lansat la Geneva iar modelul de serie a inceput sa fie testat prin Italia. Este Fiat Grande Punto Abarth.

Astazi ne intalnim cu o situatie interesanta. De obicei, vedem in aceasta rubrica modele camuflate care asteapta sa fie lansate oficial. Ei bine, de aceasta data e cu totul altfel. Vorbim de Grande Punto Abarth, versiune supersport a cunoscutului model italian, care a fost deja lansat la Geneva insa care nu se plimba inca pe strazi. Cel putin nu in hainele sale normale, ci camuflat, testat de pilotii de incercare Fiat.

Intrarea pe piata a versiunii Grande Punto Abarth va avea loc in luna octombrie. Varianta prezentata la Geneva a fost, de altfel, singurul prototip existent la acea ora, un preview al modelului in sine, astfel ca unele detalii se vor schimba pana la prezentarea versiunii finale. Aceasta este, de altfel, si justificarea modelului camuflat din imaginile alaturate.

Ce se vede diferit: jantele de 17 inch, blocurile de lumini frontale sunt mai simple si mai sobre, aria proiectoarelor de ceata este mai putin accentuata iar spatele este mai putin lucrat decat cel al variantei Abarth de la Geneva. In schimb, toate celelalte elemente raman in picioare, contribuind la look-ul ceva mai agresiv al modelului.

Va reamintim ca motorul lui Grande Punto Abarth va fi un 1.4 litri de 150 de cai/5500 rpm, cu optiunea trecerii la 180 de cai prin adaugarea unui power kit.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru