Grupul Volkswagen, cel mai mare stand de la SIAB

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 05.10.2007
Desfasurare impresionanta de forte la standurile Grupului VW, care dispune de cea mai mare suprafata expozitionala.

La una dintre intrarile in Hala 1 veti da nas in nas cu cele mai noi modele Seat. Standul constructorului spaniol este inceputul periplului printre subsidiarele grupului Volkswagen. Seat a adus la Bucuresti toate modelele existente pe piata autohtona, de la Ibiza pana la Leon si Altea.

Amatorii modelelor de performanta vor admira versiunile FR ale modelelor Ibiza, Altea si Leon. Galbenul specific sportivelor produse de constructorul spaniol va fi regasit doar pe un model Leon Cupra, centrul de interes al standului Seat. Romanii au putut admira si modelul Altea Freetrack, versiunea de teren accidentat, anticipata de conceptul cu acelasi nume, la Salonul de la Geneva.

Vedetele standului Skoda sunt noua Fabia Combi, prezentata in premiera mondiala la Salonul de la Frankfurt si versiunea Scout a modelului Roomster. Superb, Octavia Tour si Octavia au completat arsenalul constructorului ceh alaturi de Fabia hatchback si utilitara Practik.

De departe cel mai vizitat, standul Volkswagen a afisat o gama larga de modele si noi premiere pentru piata din Romania.

Versiunile Cross, de teren, ale modelelor Golf, Touran si Polo au facut deliciul vizitatorilor, care au fost de parere ca pentru drumurile romanesti asemenea modele sunt foarte potrivite.

Sportivitatea si agresivitatea au fost insuflate de doua versiuni de performanta a hatchback-ului Golf. Golf GTI Edition 30 si Golf R32 reprezinta pata de culoare a standului VW, modelele sportive find doua posibile candidate pentru concursul foto realizat de Automarket . Crossover-ul Tiguan va putea fi admirat in premiera nationala in doua exemplare, unul gri si unul negru.

Audi a expus deja celebrul model sportiv R8 care a atras majoritatea publicului tanar, doritor de cat mai multe instantanee alaturi de exemplarul negru. Si noul S8 a starnit valuri de admiratie insa adevarata atractie a constructorului din Ingolstadt a constituit-o premiera noii generatii a sedanului A4. Desi a fost imprejmuit cu un gard de sticla, vizitatorii au facut coada langa podiumul noului A4.

Senzatiile tari au putut fi traite din plin si la standul Porsche unde modele ca Targa S, Carrera 4S si Cayman S au facut furori printre vizitatorii de toate varstele.

Standul Lamborghini si Bentley a reprezentat cireasa de pe tortul VW Group, cele doua branduri exclusiviste restrictionand accesul pentru publicul larg. Costructorul italian de supercaruri a adus la Bucuresti doar doua exemplare Superleggera care au stat cuminti langa limuzinele Bentley Azure si Continental GTC.

Grupul Volkswagen ne-a bucurat retina cu o singura prezenta feminina, asaltata in permanenta de blitz-urile publicului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru