Hamann a creat un kit pentru Bentley Continental GT

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 02.04.2009
Tunerul german Hamann a creat un kit de tuning pentru Bentley Continental GT, pe care l-a denumit Imperator.

Hamann a creat un kit aerodinamic pentru Bently Continental GT si Continental GT Speed. Inginerii si designerii germani de la Hamann au lucrat cot la cot pentru a reproiecta partea frontala a lui Bentley Continental GT. Modelul a primit un kit widebody care ii confera o stabilitate mai mare datorita unei apasari aerodinamice mai mari.

Partea frontala poseda fante de aer de dimensiuni mari pentru a raci mai bine franele si intercoolerul. Pe langa acestea, bara fata a primit un set de pozitii cu LED-uri. Kit-ul widebody lateste Bentley Continetal GT cu 70 milimetri la nivelul aripilor fata si spate.

Pragurile laterale ale acestui model au fost dezvoltate intr-un tunel aerodinamic pentru a putea optimiza traseul aerului pe profilul modelului. Bara spate a lui Continental GT a primit un difuzor de aer, iar capacul portbagajului a primit un eleron discret.

Puterea lui Bentley Continental GT a fost marita la 630 CP datorita unor modificari operate soft-ului si a unui nou sistem de evacuare. Unitatea de control a suspensiei a fost si ea revizuita, aceasta permitand micsorarea garzii la sol cu 30 milimetri pentru partea frontala si 20 de milimetri pentru partea posterioara.

Via | WorldCarFans

Comentarii (6)

  • ...
    bla bla bla....asta nu e masina de tuning d.asta! maxim niste jante mai ok, ATAT! in rest, ca toate versiunile tunate de cont GT, un kitsch ingrozitor sinistru...
    0 0
  • ...
    Intr-adevar nu e masina de tunat. Totusi arata destul de bine mai ales la interior
    0 0
  • tuning
    mno..asa le place la negrii...ca eu as prefera-o asa cum vine din fabrica.ii masina eleganta,nu pt tuning.asta-i masina cu stil si clasa nu pt piump-uit.parerea mea.
    0 0
  • Are si joe dasta.....(nu joe nepolitana)
    0 0
  • poate maine scoate kit pt.Lamborghini
    0 0
  • alta parere
    Sincer.. eu cred ca este cel mai de bun simt tuning pe care l-am vazut. Nu este exagerat cu nimic, ci chiar elegant! trebuie sa arate puterea de sub capota, nu?! e greu sa gasesti eleganta si agresivitate la un singur model in zilele noastre, nu credeti?
    un singur lucru nu-mi prea place, si anume inscriptia de pe portiera. Doar atat!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru