Heico Sportiv a prezentat un kit de 330 CP pentru Volvo V60 T6

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.11.2010
Heico Sportiv a realizat un kit de tuning de 330 CP pentru versiunea T6 a lui Volvo V60. Modelul nu a primit modificări estetice deosebite cu excepţia unui set de jante din aliaj.

Tunerii de la Heico Sportiv, specializaţi în modificarea modelelor Volvo, au anunţat detaliile noului lor pachet pentru V60. Modelul a primit modificări estetice subtile, în timp ce motorizările au fost modificate în amănunt. Versiunea de top, V60 T6, oferă acum 330 CP şi un timp de accelerare de la 0 la 100 km/h de numai 5.8 secunde – mai mult decât suficient pentru un model de familie cum este V60. Pentru unele motorizări, cei de la Heico au colaborat cu tunerii de la Polestar, ale căror kit-uri de tuning le importă direct pentru posesorii modelelor V60 echipate cu motoare diesel.

Motoarele D3 şi D5 pot primi şi ele un plus de vigoare, dar acesta provine de la Polestar, nu de la Heico. Oricum ar fi, nu contează de unde provin modificările respective cât timp cei de la Heico Sportiv îşi asumă răspunderea pentru ele. În ceea ce priveşte modificările estetice, cei de la Heico au fost destul de leneşi. Fie au considerat că noul V60 nu poate fi îmbunătăţit în niciun fel, chiar de un tuner renumit al mărcii suedeze, fie aceştia nu au avut suficient timp pentru a pune în practică ideile designerilor.

În schimb, Volvo V60 primeşte de la Heico un set de jante din aliaj şi un sistem de evacuare dublu cu câte două ţevi pe fiecare parte.

În timp ce jantele din aliaj sunt oferite atât pe 18 inch, cât şi pe 19 sau chiar 20 de inch, sistemul de evacuare diferă doar la nivelul legăturii cu galeria de evacuare, nu şi la aspectul exterior. Motoarele T3, T4 şi T5 sunt încă în lucru, dar specialiştii de la Heico promit că vor realiza pachete şi pentru aceste modele.

Via | Autoweek.nl

Comentarii (2)

  • frumos
    frumosc
    10 0
  • misto masina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru