Hirvonen conduce in Raliul Turciei

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 13.06.2008
Hirvonen si Latvala au fost protagonistii inceputului de raliu din Turcia. Sebastien Loeb se mentine in plasa finlandezilor.

Dimineata primei zile din Raliul Turciei consemna o mare surpriza in PS2 si anume victoria in proba a unui pilot privat, Urmo Aava. Estonianul nu avea sa stea prea mult in frunte dupa avaria suferita la suspensie in urmatoarea speciala a zilei.

Primul dintre favoritii la victoria finala in raliu avea sa fie finlandezul Mikko Hirvonen, care s-a impus prin evolutii constante de la inceput in frunte. PS3 l-a adus in prim plan pe Jari-Matti Latvala care a ridicat stacheta extrem de sus. Urmatoarul clasat in PS3, Dani Sordo, avea sa fie la 15 secunde in spatele tanarului finlandez.

Urmatoarele probe speciale programate in prima parte a zilei au fost trecute in contul lui Gigi Galli (PS4 si PS6), in timp ce Latvala a avut inca o evolutie fantastica pe PS5, unde a pus 10 secunde intre el si al doilea clasat.

Dupa iesirea din parcul de service, set-up-ul lui Sebastien Loeb a fost unul mai bun, liderul campionatului mondial reusind o evolutie victorioasa in PS7.

La general, bolizii Ford reusesc sa domine clasamentul, Mikko Hirvonen fiind liderul raliului cu un avans de aproape 10 secunde in fata coechiperului Latvala si 14 secunde in fata lui Sebastien Loeb.

Astazi mai sunt programate in Turcia inca doua probe speciale.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru