Hirvonen, la o zi de victoria din Raliul Turciei

De Robert Gherghe
Publicat Sambata, 14.06.2008
Pilotii BP Ford, Hirvonen si Latvala, au luat o optiune serioasa pentru castigarea Raliului Turciei.

Ultima bucla a zilei secunde din Raliul Turciei a continuat sub dominatia bolizilor Ford. Pe ultimele speciale programate sambata in Raliul Turciei pilotii BP Ford au continuat sa domine, mai ales prin Mikko Hirvonen care a castigat timp in fruntea clasamentului general.

Finlandezul aflat pe locul doi in clasamentul campionatului mondial a reusit o dupa-amiaza excelenta si s-a distantat atat fata de coechiperul sau Jari-Matti Latvala cat si in fata campionului mondial Sebastien Loeb.

Marea surpriza a Raliului Turciei, italianul Gigi Galli de la Stobart, a fost nevoit sa se vada invins in lupta pentru locul trei dusa cu Sebastien Loeb. Galli a resimtit o problema la Focus-ul RS WRC pe care il conduce, in timpul disputarii specialei cu numarul 12. Bolidul a pierdut din puterea motorului, lucru care n-a putut fi remediat nici pe celelalte speciale programate astazi.

In aceste conditii, Hirvonen conduce cu un avans de 15 secunde in fata lui Latvala si 36 de secunde in fata lui Loeb. Urmatorii piloti clasati in puncte sunt Henning Solberg (4), Dani Sordo (5), Petter Solberg (6), Matthew Wilson (7) si Gigi Galli (8).

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru