Honda a prezentat conceptul FC Sport in Los Angeles

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 20.11.2008
Honda a prezentat la Salonul Auto din Los Angeles conceptul FC Sport, alimentat cu hidrogen.

Salonul Auto din Los Angeles a adus o surpriza din partea Honda, care a prezentat un concept alimentat cu hidrogen. FC Sport este o masina sport cu trei locuri care utilizeaza tehnologia celulelor de combustibil V Flow, dezvoltata de Honda.

Aceasta tehnologie este deja folosita in sedanul FCX Clarity. Celula de combustibil este amplasata intre scaunele din spate iar bateria este amplasata jos, in partea de mijloc a vehiculului. Motorul electric este amplasat in fata puntii spate.

Desi Honda nu a dezvaluit fotografii cu interiorul, oficialii companiei japoneze au declarat ca acesta are un aranjament similar cu McLaren F1. Astfel, scaunul soferului este situatla central iar pasagerii stau in spate, de-o parte si de alta a acestuia.

“Honda FC Sport a fost creata pentru a arata pasionatilor de automobile sport ca exista vehicule cu hidrogen care ofera performante si sportivitate fara a polua mediul.”, a declarat Dan Bonawitz, vice-presedintele Honda America.

Via | Honda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru