Honda amana modelul NSX

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 23.07.2007
Noua generatie a modelului sport NSX nu va mai fi lansata in luna octombrie a acestui an.

Acura, divizia de lux de la Honda, a prezentat la Detroit in ianuarie unul dintre cele mai spectaculoase prototipuri aparute in ultima vreme . S-a facut multa valva in jurul acestui concept, anuntat ca punct de pornire pentru viitorul model de performanta Honda NSX.

Takeo Fukui, CEO Honda, a declarat ca noua generatie a modelului NSX a fost amanata pana la o data nespecificata si nu va mai fi lansata in octombrie la Salonul Auto de la Tokyo. Boss-ul de la Honda a mai declarat ca viitoarea generatie a lui NSX se afla in continuare in procesul de testare si dezvolatare, dar nu se stie cand va fi pregatita pentru lansarea pe piata.

Anuntul lui Fukui nu reprezinta o surpriza atat de mare, discutiile cu intarzierea modelului NSX aparand inca din luna februarie a acestui an. Declaratia oficiala a conducatorului producatorului nipon semnifica un lucru care era banuit de ceva vreme incoace.

La Honda exista probleme serioase legate de modelele sport, S2000 este un model invechit, Civic Type-R nu a putut concura cu rivalii de pe piata, iar acum aparitia lui NSX este amanata.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru