Honda lanseaza un MPV revolutionar: Skydeck Concept

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.09.2009
Honda a publicat astazi si primele imagini si informatii despre conceptul Skydeck, un MPV neobisnuit cu usi de tip "fluture" si sase locuri

Ofensiva "verde" pregatita de Honda pentru Salonul Auto de la Tokyo include, pe langa deja anuntatele CR-Z de serie si EV-N, si un MPV in stadiu de concept, botezat Skydeck. Studiul de design prezentat de japonezi va fi expus in aceeasi HELLO! Zone alaturi de fratii sai ecologici si promoveaza o noua abordare a segmentului MPV.

Majoritatea constructorilor cauta sa inlesneasca accesul pasagerilor in interiorul acestui tip de vehicule, lucru pe care incearca sa-l faca si Honda. Japonezii au cazut de acord ca un viitor MPV de serie ar trebui sa beneficieze de usi cu deschidere verticala pentru pasagerii fata si portiere glisante pentru locurile din spate.

Skydeck poate transporta pana la sase persoane, accesul pe cel de-al treilea rand de scaune fiind facilitat de culisarea randului doi. Interiorul conceptului Skydeck este destul de minimalist, Honda alegand aceeasi simplitate ca si in cazul micro-car-ului EV-N.

Lista de accesorii este insa completata de un acoperis panoramic si de un set de jante de culoare verde.

Nu putea lipsi bineinteles trenul de rulare hibrid, inspirat de Honda Insight.

via | Autoblog

Comentarii (3)

  • merci!
    Baieti, va rog!
    e prea mult.
    3 stiri in 4 ore !!!
    cool :)
    5 1
  • interesant concept-ul
    5 0
  • s-au miscat repede
    din august nu se mai face FR-V si acum ies baietii cu acest model :)
    foarte interesant!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru