Honda NSX scoate doar 7.37 minute pe Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 20.06.2008
Viitorul Honda NSX nu a reusit sa scoata decat 7.37 minute pe Nurburgring. Nissan GT-R pastreaza recordul.

Ieri va anuntam ca presedintele Honda a cerut ca viitorul NSX sa spulbere Nissan GT-R in materie de performante pe circuit. Astazi revenim cu o stire legata de viitorul supercar japonez, surprins iarasi in teste la Nurburgring.

De aceasta data, fotografiile spion au fost insotite si de o serie de informatii, nu foarte pozitive pentru NSX. Potrivit unor surse neoficiale, supercarul Honda a reusit sa parcurga circuitul de la Nurburgring in doar 7 minute si 37 de secunde, un timp putin mai slab decat al celui stabilit de NIssan GT-R: 7 minute si 29 de secunde.

Se pare ca afirmatiile razboinice ale lui Takeo Fukui, presedintele Honda, nu au avut decat un efect psihologic, NSX fiind incapabil sa doboare un record stabilit de rivalul GT-R. Nu ne ramane decat sa asteptam datele oficiale si sa vedem daca ordinele lui Fukui au fost respectate de inginerii Honda, care pregatesc pentru NSX un motor V10 i-VTEC, inspirat de cele folosite in Formula 1.

via | Carscoop

Taguri: GT-R, Honda, NSX, Nissan

Comentarii (1)

  • stire incorecta
    Stirea este incorecta.
    Informatia era pur speculativa si provine de la o sursa necunoscuta, un posibil jurnalist care a cronometrat timpul lui NSX pe circuit in conditii de TRAFIC. Deci acest timp a fost obtinut ipotetic de masina laolalta cu alte masini pe circuit care i-au ingreunat mersul.
    Timpul lui Nissan GT-R a fost obtinut in conditii de pista goala.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru