Hummer H1 intra la apa

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 02.05.2006
Americanii s-au saturat de un model care nu s-a ridicat la cerintele initiale ale constructorului. Prin urmare, solutia este inevitabila: H1 sare din schema!

Dupa ce anul trecut s-au vandut la nivel mondial doar 400 de exemplare din mamutul Hummer H1, americanii au decis: imensa masina de razboi trebuie scoasa la pensie.

Bineinteles, principala cauza este reprezentata se putinii kilometri care se pot parcurge cu un litru de benzina si pretul piperat, elemente care au descurajat multi amatori de senzatii blindate. Daca primii pasi ai americanilor au fost reprezentati de orientarea spre modele mai mici (H2 si H3), urmatoarea etapa pare a fi trecerea in rezerva a capitanului H1, primul model scos de Hummer.

In plus, se pare ca americanii planuiesc un nou model, mai mic ca dimensiuni decat toate celelalte de pana acum. Ramane de vazut ce concepte ne va prezenta Hummer in urmatoarea perioada.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru