Hyundai celebrează Campionatul Mondial de Fotbal cu un panou de 200 de metri lungime

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 21.06.2010
Cei care ajung în aceste zile la aeroportul din Frankfurt sunt întâmpinaţi de un panou publicitar imens al celor de la Hyundai, unul dintre sponsorii principali al competiţiei.

Pentru a celebra în stil mare Campionatul Mondial de Fotbal, care se află în plină desfăşurare în Africa de Sud, Hyundai a dezvăluit un panou publicitar de 200 de metri lungime aşezat pe exteriorul terminalului de plecări al aeroportului din Frankfurt.

Suprafaţa totală a panoului este de 600 de metri pătraţi, acesta devenind astfel unul dintre cele mai mari reclame outdoor expuse vreodată la nivel mondial. Conform oficialilor Hyundai, unul dintre sponsorii principali ai cupei mondiale din Africa de Sud, o maşină are nevoie de circă 20 de secunde pentru a traversa zona în care se află panoul, ceea ce face ca eficacitatea sa să fie foarte ridicată.

Scopul panoului imens din aeroportul din Frankfurt este de a-i invita pe fanii celor 32 de echipe calificate la Campionatul Mondial la una dintre cele 15 zone Hyundai Fan Parks care au fost puse la punct pe întreg teritoriul Europei.

via | Hyundai România

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru