Hyundai este sponsorul oficial al serialului "24"

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 20.02.2009
Hyundai a semnat un contract cu reteaua de televiziune FOX, in urma caruia a devenit sponsorul oficial al serialului 24.

Hyundai a devenit sponsorul oficial al serialului 24, difuzat in Statele Unite ale Americii in reteaua FOX. In cadrul acestui parteneriat, modelul Hyundai Genesis va aparea atat in timpul episoadelor – prin incadrarea modelului in poveste, cat si in timpul pauzelor publicitare. Pe langa asta, Hyundai Genesis va fi promovat si de posturile de radio din reteaua FOX, iar un trailer al serialului 24 va fi difuzat in reprezentantele Hyundai din Statele Unite ale Americii.

"Parteneriatul nostru cu FOX si serialul 24 ne ofera o platforma multilaterala de prezentare pentru noul Genesis Sedan. Integrarea lui Hyundai Genesis in cadrul serialului 24 asigura prezentarea acestui model in fata unei audiente implicate adang in acest serial, si ne ajuta sa construim o relatie cu consumatorii din America.", a declarat directorul de marketing al Hyundai Motor America, Chris Perry.

Via | PRNewswire

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru