Hyundai Genesis Coupe intrece sedan-ul in materie de vanzari

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.03.2009
Desi Hyundai a cheltuit mai putini bani pentru promovarea lui Genesis Coupe, cererea pentru acest model este mai mare decat cea pentru versiunea Sedan a lui Genesis.

Hyundai Genesis Coupe l-a intrecut in materie de vanzari pe fratele sau cu patru usi, Genesis Sedan. Succesul in vanzari al acestui model este cu atat mai neobisnuit daca luam in considerare faptul ca Hyundai Genesis Coupe a avut un buget de publicitate mai mic decat Genesis Sedan.

Momentan, Hyundai Genesis Coupe este disponibil cu o singura motorizare, iar clientii au preferat nivelele superioare de echipare. Hyundai Genesis Coupe este disponibil cu un propulsor Lambda V6 de 3.8 litri, gama de motorizari urmand sa primeasca un propulsor supraalimentat de 2.0 litri.

Dealerii Hyundai se asteapta ca vanzarile lui Genesis Coupe sa ramana in crestere odata cu lansarea noului propulsor si a unei noi versiuni de echipare. Noua versiune de echipare se va numi R-Spec si va avea un pret de pornire de 24.000 in Statele Unite ale Americii. Aceasta versiune de echipare va contine in standard un sistem de franare de la Brembo, o suspensie sport si un diferential cu alunecare limitata.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru