Hyundai Genesis Coupe vine si in Europa!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 24.02.2009
Unul dintre oficialii Hyundai a anuntat ca versiunea coupe a lui Genesis va fi disponibila si in Europa, intr-o editie limitata la 1000 de exemplare.

Esential

1000 de exemplare Genesis Coupe vor fi disponibile in Europa.

Conform publicatiei olandeze De Telegraaf, Hyundai va aduce in Europa o serie limitata a lui Genesis Coupe, model estinat initial doar pietei americane. Informatia a aparut in urma unui interviu pe care jurnalistii olandezi l-au realizat cu Rafael Agullo, responsabilul de marketing al marcii sud-coreene.

Singura problema pe care o avea coupe-ul coreean va fi legata de omologarea europeana, acesta fiind, de altfel, motivul pentru care Genesis Coupe va fi disponibil in Europa in doar 1000 de exemplare. In acest mod, Hyundai va scapa de masurile draconice de omologare a unei masini europene.

Genesis Coupe va fi disponibil pe pietele de pe Batranul Continent la un pret care se va invarti in jurul a 25.000 de euro, o suma mult mai mica decat cea la care este disponibil actualul 350Z, care si el isi asteapta urmasul. Motorul pe care il vom regasi sub capota lui Genesis Coupe va fi unul Turbo de 2.0 litri si 210 CP.

via | Telegraaf

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru