Hyundai i-oniq - imagini noi cu interiorul conceptului

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 02.03.2012
Hyundai va aduce la Geneva conceptul i-oniq. O serie de imagini neoficiale apărute astăzi trădează designul posterior şi interiorul futurist.

Esential

45 de g/km emite Hyundai i-oniq.

Hyundai ne propune un concept interesant la Salonul Auto de la Geneva, botezat i-oniq. Designul futurist a fost deja dezvăluit într-o primă imagine oficială, însă astăzi putem spune că prototipul asiaticilor se bucură de o întreagă galerie foto.

Deşi imaginile nu sunt oficiale, ele trădează aspectul posterior, precum şi interiorul conceptului i-oniq, toate mărci înregistrate ale filosofiei de design "Fluidic Sculpture".

i-oniq introduce şi un nou ansamblu de propulsie pe care am putea să-l vedem în anii următori şi pe modelele de serie Hyundai. Vorbim de un pachet format dintr-o unitate electrică de 108 cai putere şi dintr-un motor de un litru cu trei cilindri, pe benzină, care funcţionează ca generator pentru baterii atunci când acestea sunt terminate.

Conform datelor tehnice oficiale, maşina poate rula în mod full-electric vreme de 120 de kilometri, autonomia crescând până la 700 de kilometri după ce motorul pe benzină începe să îşi preia rolul de generator.

Confguraţia îi permite conceptului să se laude cu emisii de numai 45 g/km.

via | carscoop

Comentarii (4)

  • sa copiem ampera
    10 8
  • Hyundai i-oniq
    Daca aceasta propulsie va fi introdusa si la celelalte clase, unde autonomia cu propulsia electrica va creste simyiyor, aceasta marca va inregistra un mare succes, cu conditia ca preturile sa nu sara prea mult.Chiar dac din punct de vedere tehnic este o copie de la altii, hyundai a stiut sa produca autoturisme cu un design foarte atractiv si bune calitativ.
    1 7
  • "t"
    Tu chiar crezi ca Ampera cu trenul ei de propulsie e originala si unica!
    Ideea amplasarii unui motor termic pe post de generator se foloseste de ani de zile la utilajele de mare capacitate!
    3 2
  • urat e maica !
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru