Hyundai i30 a ajuns la 500.000 de unitati produse

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.04.2010
In numai trei ani de la lansare, compactul coreean a reusit sa se vanda in jumatate de milion de exemplare. Succesul se datoreaza distributiei pe trei continente a modelului

Hyundai are mari motive de sarbatoare, unul dintre mezinii gamei sale reusind sa atinga un numar respectabil de unitati. Este vorba despre compactul i30, derivat din fratele de concern Kia Cee'd, ambele disponibile si pe piata din Romania.

Hyundai a publicat un comunicat oficial, potrivit caruia, modelul de segment C a bifat 500.000 de unitati livrate la nivel mondial. Performanta este una notabila, daca luam in calcul faptul ca i30 exista pe piata de numai trei ani, timp in care a reusit sa adune un numar mare de clienti pentru Hyundai.

Disponibil si in varianta break, compactul se vinde pe trei continente, Europa, Asia si Statele Unite, pe acesta din urma sub numele de Elantra. Hyundai va incerca sa mentina treaz interesul publicului pentru modelul sau cu un facelift, pe care i30 este programat sa il primeasca undeva pe la mijlocul anului.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru