Hyundai i30 a împlinit trei ani

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 27.07.2010
Reprezentantul compact al gamei Hyundai a împlinit 3 ani de la naştere, timp în care a adunat 250.000 de comenzi doar în Europa.

Hyundai i30 a ajuns deja la trei ani de existenţă, timp în care modelul compact al sud-coreenilor a reuşit să ajungă la 250.000 de exemplare vândute pe întreg teritoriul european. La nivel mondial, Hyundai a reuşit să vândă până astăzi 600.000 de unităţi i30.

Hyundai i30 este construit pe aceeaşi platformă 100% europeană precum Kia Cee'd, fratele său de grup. Deşi anul 2009 a fost unul de criză pentru industria auto mondială, pentru i30 a fost unul în care a bătut toate recordurile la capitolul vânzări, model sud-coreean ajungând la 95.375 de unităţi vândute. Cifrele vor fi însă depăşite în 2010, deoarece i30 a reuşit să crească în primele luni ale anului cu 41% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a lui 2009, iar Hyundai se pregăteşte să lanseze versiunea facelift a modelului său compact.

"Vreau să-i urez La mulţi ani lui i30 din partea tuturor celor de la Hyundai. maşina a pus bazele unei creşteri remarcabile la nivel european şi continuă să câştige fani pentru brandul nostru", a declarat Alan Rashford, vicepreşedintele Hyundai Motor Europe.

via | Hyundai

Comentarii (3)

  • gyovanny
    FELICITARI!
    felicitari! detin unul si sant ffffff multumit, sa o tine-ti tot asa!!!!!1
    3 6
  • automarket
    De ce dati numai comunicatele de presa de la Hyundai ?

    E satula lumea de atata vrajeala in tara asta, mai ne trebuie si aici ?
    3 1
  • bun si corect
    Niste masini bune cu preturi corecte , si nu arunc cu noroi in alte modele sau firme. PUNCT.:)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru