Hyundai Santa Fe a fost ales Cel mai Valoros Model 4x4 al Anului în Anglia

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 17.06.2010
Hyundai Santa Fe a primit distincţia "Cel mai Valoros 4x4 al Anului" în Marea Britanie.

Hyundai Santa a fost numit "Cel mai Valoros 4x4 al Anului" de juriul Caravan and Camping Club şi de revistele What Car? şi Practical Caravan din Marea Britanie. Modelul a fost apreciat pentru capacităţile sale de tractare, dar şi pentru aptitudinile 4x4, consumul redus de carburant în comparaţie cu rivalii săi şi nu în ultimul rând, preţul de achiziţie. Juriul a luat în calcul şi echipamentul standard, performanţele şi valoarea modelelor incluse în această competiţie.

"Santa Fe îşi merită într-adevăr premiul pentru cel mai valoros 4x4. Realizezi că Santa Fe dispune de capacităţi de remorcare bune după numai câţiva kilometri parcurşi, însă îţi poţi da seama cât de bună este alegerea abia după ce iei în considerare şi oferta de preţ. Cu peste 10.000 de lire sterline mai ieftină decât un XC60 şi cu aproximatvi 20.000 de lire mai ieftină decât un Land Rover Discovery, aceasta este maşina care tractează cu uşurintă majoritatea remorcilor, poate transporta până la şapte persoane şi dispune de o listă a dotărilor standard de invidiat.

Consumul este de numai 6.8 litri la suta de kilometri, în conformitate cu cifrele oficiale. Este un rezultat excelent pentru o maşină de aproximatvi două tone.", a declarat Steve Fowler, redactor şef al revistei What Car? din Marea Britanie.

Oficialii Hyundai din Marea Britanie s-au arătat încântaţi de rezultatul modelului în acest concurs. Tony Whitehorn, Directorul Hyundai Anglia, a declarat că era deja convins de faptul că Santa Fe este o alegere populară pentru amatorii de călătorii cu rulota şi ca au depus toate eforturile pentru a le pune la dispoziţia acestora un pachet optim de echipamente pentru această ocupaţie.

În România, Hyundai Santa Fe porneşte de la 29.738 de euro cu toate taxele incluse în versiune de echipare Style şi poate fi comandată în versiuni cu cinci sau şapte locuri. Clienţii Hyundai pot alege între o transmisie manuală cu şase rapoarte sau o cutie de viteze automată cu şase trepte.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA TESTUL AUTOMARKET CU Hyundai Santa Fe Facelift ÎN ROMÂNIA.

Via | Hyundai

Comentarii (11)

  • :)
    dece oare?si nu au fost alese modele bmw mercedes etc?
    4 6
  • Bentley
    Hyundai Valorosu'
    Oare in acelasi sens?:)
    5 0
  • Ce diferenta de profesionalism
    "Cel mai Valoros 4x4 al Anului" de juriul Caravan and Camping Club şi de revistele What Car?



    Verdict Automarket

    (3.6)


    Alte modele testate din aceeasi clasa
    Chevrolet Captiva
    3.9
    Citroen C-Crosser 2.4i
    3.8
    Honda CR-V (2007)
    3.6
    Hyundai Santa Fe 2.2 DSL 4WD Premium
    3.6
    Mazda CX-7
    4.0
    Nissan Qashqai+2
    3.9
    Nissan Qashqai+2 (2008)
    3.9
    5 1
  • mircea
    @gtrazvan
    De-aia e viaţa frumoasă, că opiniile diferă :)
    4 3
  • @Mircea Mester
    Voi ati depunctat masina ca ati luat datele tehnice prost :) dar no... am dat atatea link-uri cu datele tehnice si nu m-a bagat nimeni in seama.
    5 1
  • mircea
    @cmg_george
    Crezi tu că nu te-a băgat nimeni în seamă :)

    Dar dacă datele tehnice ale importatorului sunt astea, nu pot să fiu eu cu moţ şi să-i spun că nu-i aşa. Când şi dacă vor corecta ei, o facem şi noi. Până la urmă, e în interesul lor.
    2 5
  • @Mircea Mester
    Eu mergeam pe idea ca va informati mai mult despre masinile testat... din pacate stim cum functioneaza importatorii (si dealeri) de pe la noi. Macar esti de acord cu mine ca ii greseala?
    Mai mult.. am mai zis undeva... ca alea 2 secunde sunt convins ca se simt la mers cu masina, intr-un weekend intreg nu ati apucat sa sesizati diferenta?
    4 0
  • mircea
    @cmg_george
    Nu contează ce am simţit sau nu noi. Really :) O fi sau nu greşeală, e problema oamenilor. Iar noi nu putem să spunem că am testat altă maşină decât cea pe care ne-au dat-o.

    Apreciem intervenţiile tale. Dar să ştii că o dată e suficient :)
    1 4
  • romanii vs restul lumii
    romanii numai marci premium viseasa si o masina echilibrata ca santa fe-ul o desfiinteaza. bv automarket. sunteti profesionistii lu peste prajit
    5 1
  • Etienne
    Premiul posesorilor de rulote
    Premiul acordat de catre Clubul fanilor rulotelor s-a acordat tinandu-se cont de necesitatile "rulotistilor"; iar la TopGear spuneau la un moment dat ca modelul Cerato de la Kia a fost si el ales ca cea mai valoroasa masina (non-4x4, probabil) tot de catre posesorii de rulote din UK. Or fi sponsorizand Hyundai-Kia clubul, cine stie... Treaba e ca nu puteau alege X5 sau ceva asemanator ca cea mai valoroasa masina dintr-un motiv simplu: posesorii de ML/ X5/ etc. nu pleaca in vacante cu rulotele, nici nu vor sa auda de asa ceva; ei aleg destinatii de vacanta exotice, unde se cazeaza la cele mai scumpe hoteluri. Cine pleaca in vacanta cu rulota are venituri ceva mai scazute si un model de super lux nu va intra in calcule la achizitionarea unei noi masini de tractiune, poate cel mult posesorii de cai de curse vor folosi un Discovery sau un Range Rover (ei tin la marcile nationale) la transportul animalului. Asa ca e normal sa aleaga "No 1" un model accesibil, in cazul asta Santa Fe. Oare cine cine va invinge la anul?
    1 1
  • @edi80
    Pentru ca sunt masini (mult) mai scumpe decat un Hyndai Santa Fe.

    Faptul ca au fost aduse in discutie de cei de la What Car? XC60 si Discovery, ar fi fost mai fair play daca spuneau ca Santa Fe este un compromis bun intre capacitatile on road (foarte) bune ale lui XC60, pentru un SUV, si capacitatile foarte bune in off road ale lui Discovery, la un raport calitate/pret/dotari foarte bun. Cel putin eu din cauza asta cred ca a castigat Santa Fe. Nu neaparat ca ar fi cel mai bun din clasa lui. Altceva s-a avut in vedere. :)
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru