Hyundai ţinteşte segmentul premium în Statele Unite

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.12.2010
Hyundai va lansa la Salonul de la Detroit o nouă imagine de brand, axată pe segmentul premium. Coreenii vor investi serios pentru a fi percepuţi ca un produs de lux.

Văzut până în prezent ca un constructor de volum, axat pe producţia unor modele economice, Hyundai caută să se îndepărteze de această imagine. Constructorul coreean îşi propune să migreze încet spre segmentul premium, momentan doar pe piaţa americană, unde oferta sa se apropie de cea a concurenţilor de lux.

Constructorul introduce un nou concept, botezat "modern premium", şi renunţă la motto-ul actual "Drive your Way", în favoarea unei strategii de marketing diferite, inovatoare şi mult mai inteligente.

Cho Won Hong, vice-preşedinte executiv şi director de marketing global Hyundai, a declarat: "În ultimii 10 ani am construit cu succes o imagine axată pe calitate. De acum înainte însă, imaginea noastră va tinde spre segmentul premium, sau modern premium, cum ne place nouă să-l numim".

Ultima lună a adus o creştere cu 23% pe o piaţă în urcare cu doar 11%, ceea ce a creat premize financiare bune pentru o reorientare. Primii paşi în acest sens vor fi făcuţi în viitorul apropiat, când Hyundai va investi serios în departamentul său de marketing, în reeducarea dealerilor din Statele Unite şi în modificarea identităţii brandului în showroom-uri.

Acelaşi Cho a declarat că "este normal ca preţurile să crească.

Dacă livrăm produse premium clienţilor şi ei recunosc valoarea lor, este normal să creştem pretenţiile financiare", a încheiat Cho. Noua strategie va fi prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit. 

via | egmcartech

Comentarii (8)

  • Victor
    Hyundai
    Noile modele de la Hyundai care au fst scoase pe piata dupa 2007(Genesis,noul Sonata,Equus si noul Grandeur),sunt de-a dreptul exceptionale,fiind imbatabile la raportul pret calitate!!!!!!!si toate acesta modele te fac sa te intrebi,de ce sa iti mai cumperi o masina germana, Mercedes dupa 2007 face masini oribile si nerusinat de scumpe, Audi produce numai vresiuni de A4,singura marca germana care mai merita cumparata poate ca ramane BMW,pt eficienta deosebita si oarecum pt aspectul exterior al noii Serii 5 si Seriei 3.
    Cocalarii care vor incepe sa arunce onomatopee gen„ BMW,Merc,Audi(producator numai de A4 in toate masurile),ie bengoase si aia care nu are dastea ie niste milogi si astea coreeane ie toate niste cielo”i-asi ruga sa compare specificatiile modelelor germane cu cele ale Hyundai si sa le compare apoi cu preturile oferite,si sa vada ce le iese,o sa le dau satisfactie criticand Hyundai Equus pt lipsa unei CV in 8 trepte asa cum anuntasera initial,oferind in schimb numai una in 6 trepte destul de invechita dar in rest este o masina exceptionala.
    7 18
  • @ Victor
    Fiabilitatea Hyundai
    Verifica cate recall-uri a avut noul Hyundai Sonata de la lansarea lui din 2010 . Probleme grave cu directia, franele si cu airbagurile . Iar Sonata nu este singurul Hyundai cu probleme .
    13 4
  • Bogdan
    Hyundai Premium-nu se leaga!
    Astia de la Hyundai acum 20 de ani faceau masini sau mai bine zis caroserii pt ca motoarele le luau de la alti producatori precum si majoritatea componentelor si acum spera la premium....ma fac sa rad....
    16 2
  • @ Victor
    Hyundai a rechemat in septembrie 2010 aprox. 140,000 de exemplare ale noului Hyundai Sonata ce aveau serioase probleme la sistemul de directie
    http://www.autoblog.com/2010/09/26/breaking-hyundai-recalling-nearly-140-000-new-sonatas/
    14 1
  • zarnesteanu
    Bai Victorash!
    Ce marfa buna are dealerul asta de cocaina! Cat pe ce sa cred ca te-ai lasat in ultima vreme.
    9 0
  • zarnesteanu
    Gaurica
    Esti cam in urma cu tehnologia feciorul tatii. Acum internetul meu e pe stick. Adica pe bata, mai pe limba ta. Singura problema e ca dau de cate unul care vrea neaparat sa-si lase urmele de dinti pe ea.

    Daca vrei, pot sa-ti iau si tie o proba de dantura. Just let me know. Adica, lasa-ma sa stiu cand esti pregatit.
    3 3
  • mda
    in ultima vreme Hyundai este o marca de temut pt multe marci care se dau premium....sutn f fiabile si mult mai apreciate decat ele.. iar recal-ul a fost facut pt kestii minore care nu pun viata in pericol precum bmw care avea probleme la franare!!
    3 2
  • @ edi80
    CHESTII MINORE !?!
    " iar recal-ul a fost facut pt kestii minore care nu pun viata in pericol " : The National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) report at safercar.gov identifies the issue says "the steering column intermediate shaft universal joint connections may have been either improperly assembled or insufficiently tightened." The consequence could be "a complete separation or compromised attachment of the connections, such that the driver could experience a loss of, or reduction in, steering capability increasing the risk of a crash."
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru