Hyundai va crea un brand premium, rival pentru Infiniti şi Lexus

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 20.10.2010
Hyundai îşi doreşte un brand premium, capabil să atragă publicul european şi să fure din clienţii Infiniti şi Lexus. Primul model al coreenilor ar putea fi chiar coupe-ul Genesis.

Succesul de care se bucură rivalii japonezi de la Nissan şi Toyota cu diviziile lor de lux a stârnit invidie, dar şi noi provocări pentru ceilalţi constructori prezenţi în segment. Hyundai intenţionează să ofere o replică pe măsură diviziilor Infiniti şi Lexus, primul pas urmând să fie făcut chiar în următorii trei ani.

Conglomeratul asiatic îşi doreşte un brand premium, capabil să ţină piept japonezilor şi să aducă pe piaţă o gamă nouă de modele. Potrivit primelor informaţii, Hyundai intenţionează să folosească noua divizie pentru a lansa coupe-ul Genesis pe piaţa din Marea Britanie şi mai apoi în toată Europa.

Modelul sportiv va testa practic reacţia publicului de pe Bătrânul Continent la ideea unei mărci de lux coreene, pregătind terenul pentru alte două modele importante. Dacă primirea va fi una călduroasă am putea vedea în gama de lux Hyundai o berlină medie şi un sedan vârf de gamă, poziţionat în segmentul lui Lexus LS.

Dacă totul va decurge conform planului primele produse premium al sud-coreenilor vor ajunge pe străzile europene în 2013. 

via | autoblog

Comentarii (6)

  • anii '90
    acest lucru l-au declarat prin anii 90 :)
    bravo lor daca-l pun in practica.
    8 4
  • din SUA
    Viitoarele modele de lux ar putea fi sedan-urile Genesis si Equus de pe piata americana si Genesis Coupe. Sunt masini care o sparga piata
    6 3
  • Bafta Hyundai! Faceti masini foarte bune si in acelas timp si frumoase
    5 5
  • aha sa fie hyundai la un moment dat alternativa pt. lexus?! hmm cam greu ,nu imposibil dar daca vor umbla la preturi ca la altceva ....nu au la ce!deci daca faci concurenta si esti nou pe piata vi cu preturi sub ....concurenta pana castigi ,,teren,,, si....traditie in segment aici e vorba si de ceva timp...
    4 2
  • cand Hyudai va oferi fiabilitate precum Toyota va fi posibil si lucrul asta
    Pentru ca Toyota si Nissan au lansat Lexus si respectiv Infiniti intr-o perioada in care era cunoscut mai peste tot ca japonezii fac masini foarte bune. Ei au lansat marcile astea doua cand erau printre primii in topurile de fiabilitate de peste tot (mai ales in State).
    Hyundai a crescut mult in ultimii 10 ani, sanse sa aiba pretentii premium ar fi. Insa eu zic ca mai trebuie sa treaca cel putin 10 ani pana cand va fi dovedit ca Hyundai fabrica masini foarte fiabile si mai ieftine decat concurenta directa. Nu zic ca Hyundai face masini proaste (nici vorba de asa ceva), dar e nevoie ca piata sa isi dea seama de lucrul asta. Altfel Hyundai va ramane cu visul de a avea o marca premium sau mai, mai grav, sa lanseze acea marca, sa bage bani grei in ea si sa nu aiba profit.
    3 1
  • hyundai o marca modesta cu pretentii de premium
    Pentru a fi o marca cu pretentii premium ar trebui sa faca o alianta cu o marca japoneza , nu conteaza marca dar pentru o credibilitate si o imagine mai buna in piata europeana asta as face daca as fi manager pe grupul hyundai . Hyundai a crescut mult dar masinile inca nu vibratia emotionala pe care o au masinile europene , e o vorba multe si proaste singura care a facut pasi este hyundai santa FE si urmatoarea poate I35, dar pretul pe revizii si piese, te rupe coreea ceea ce nu pote multumi cumparatorii ,garantia de 5ani este mai mult vrajeala nu-si asuma raspunderea decat la motor restul le platesti . GARANTIA INSEAMNA SA SCHIMB LA TINE ULEIUL ,FILTRUL AER SI CE MAI VREI TU ,DAR MANOPERA GRATIS DACA LE FAC INTR-UN SERVICE HYUNDAI asta inseamna garantie ,nu sa ma rupi la verificari si manopera 1ora =1 milion ,asta face hyundai si din aceasta cauza nu au incredere europenii in masinile coreene . Acelasi lucru a patito hyundaiul in japonia unde calitatea lor nu a fost pe masura clientilor JAPONEZI JAPONEZII le-au cerut ca motoarele sa fie testate de ei pentru a fi siguri ca produsul lor este de calitatea pe care si-o asuma, NU au rezistat si au plecat. CERT este ca producatorii europeni sunt in fata celor din coreea mai putin cu JAPONEZII care au ceva ce si nemtii isi doresc succesul masinilor de teren in Africa unde toyota este lider .HYUNDAIULE TREZESTETE FI serios si curajos lasa pretul mai jos, la revizii .SUCCES
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru