Hyundai va dezvalui Genesis Prada Edition la Seul

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.04.2009
Hyundai a dezvaluit imagini si informatii suplimentare despre editia speciala a modelului Genesis pe care o va prezenta la Salonul Auto de la Seul.

Hyundai a dezvaluit inca o imagine cu modelul pe care il va prezenta la Salonul Auto de la Seul. Acesta se numeste Genesis Prada si este o versiune speciala a sedanului de lux construit de producatorul coreean. Genesis Prada este o editie limitata a sedanului de lux al producatorului coreean, din care au fost fabricate numai trei exemplare.

Designerii Prada au lucrat cot la cot cu cei de la Hyundai timp de patru luni pentru a putea realiza ambitiile coreenilor de a crea un model exclusiv. Genesis a primit finisaje si materiale de lux, create pentru a atinge ambitiile Hyundai. La interiorul lui Genesis Prada putem gasi finisaje din lemn natural, precum si inscriptii realizate cu aur.

Scaunele, fetele de usi si bordul au fost imbracate in piele alba, iar exteriorul modelului a fost vopsit albastru inchis si finisat cu un lac mat. Genesis Prada a primit si un set de jante de 20 inch, care completeaza aspiratiile premium ale acestui model. Unul dintre cele trei modele Hyundai create impreuna cu Prada va fi prezentat la Salonul Auto de la Seul, pe cand celelalte doua vor fi vandute la o licitatie.

Banii obtinuti in urma licitatiei vor fi donati unei cauze nobile.

Via | Hyundaiblog

Comentarii (6)

  • Crysty
    Hyundai
    Combinatie intre C class si S class !
    Chiar toti chinezii si-au propus sa copieze masinile europene?
    0 0
  • geografie
    prima: sunt coreeni
    segundo: copiile dupa S classe sunt de zeci de ani pe piata.
    0 0
  • kitch
    initial am crezut ca si atunat un taran S-classe ul lui :))))))
    astia nu au limita. ar trebui sa le interzica hyundaiurile in europa. toate. sa vezi ce s-ar linisti. am fost cu santa fe ul unui prieten in germania si am fost placut surprins de masina.. dar masina din imaginea asta se numeste furt!
    0 0
  • Claudiu
    S-a pregatit pentru Mercedes !
    Ca fapt divers, designer-ul acestei masini, Joel Piaskowski a plecat la Mercedes urmand sa conduca studioul de design Mercedes din California .
    0 0
  • Decimus4u
    Hyundai
    Masinile astea sunt de KKT. Au preturi bune si se inghesuie oamenii sa le cumpere dar o sa vada ei cat o sa merga cu ele.
    Ce sa le ceri orezarilor....Spun ca fac si ei masini dar de fapt sunt niste carute cu forma de masina europeana.
    0 0
  • Hyunde dai si hunde crapa...
    Daca s-ar limita la masini normale, Hyundai ar fi o marca de respectat. Totusi, cred ca incearca sa se bage unde nu le fierbe oala deocamdata. Poate le iese. In segmentul SUV le-a iesit. Totusi la clasa lux ma indoiesc ca va fi aceeasi situatie. Prea putina lume va prefera un Hyundai unui Mercedes/BMW/Lexus/Audi, etc. Mai bine imi iau un A4 decat o clona "luxoasa".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru