Hyundai: "Vânzările de maşini vor creşte abia în 2012"

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 15.11.2010
Conform oficialilor Hyundai Europe, vânzările auto la nivel european se vor menţine la acelaşi nivel în 2011, urmând să crească abia în anul următor.

Oficialii care conduc divizia europeană a celor de la Hyundai susţin că europenii vor cumpăra în 2011 la fel de multe maşini ca în acest an, urmând ca abia 2012 să aducă o creştere a vânzărilor pe Bătrânul Continent.

"Anticipăm o piaţă auto care se va menţine în mare la acelaşi nivel, iar ambiţiile noastre sunt de a trece la o cotă de piaţă de 3% până la sfârşitul anului viitor (n.r. Hyundai va atinge în 2010 2.7%)", a declarat astăzi Allan Rushforth, vicepreşedintele Hyundai Europe. 

Conform oficialului Hyundai, începutul anului viitor va fi unul foarte dificil pentru toţi producătorii auto, primele luni ale lui 2011 urmând să plătească tribut faptului că, în 2010, clienţii de pe unele pieţe vest-europene importante au continuat să beneficieze de bonusurile prinse pe finalul programelor de tip Rabla. "Cred că primele luni ale anului 2011 vor fi foarte, foarte dificile. Nu doar din cauza efectul distorsionat al prezenţei programelor de înnoire ale parcurilor auto, ci şi pentru că întregul climat economic este încă dificil.

După ce această perioadă va trece, vom înregistra creşteri - cel puţin la nivel vizual. Noi spunem că acestea vor începe în luna iunie", susţine acelaşi Rushforth, care consideră că în Europa se vor vinde în 2012 circa 14.3 milioane de maşini.

via | Automotive News
foto | Flickr 

Comentarii (2)

  • Whoops, our bad...
    RECLAMA!

    ORICUM CUMPAR SECOND!
    3 3
  • Ivanoff
    @demin
    Ce-ti mai plac basinile lasate de altii in masina ta...
    Buna filozofia ta de viata!...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru