Hyundai vrea să vândă 500.000 de maşini anul viitor în Europa

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 06.09.2011
Impulsionaţi de evoluţia bună înregistrată anul acesta, coreenii speră să atingă pragul de 500.000 de maşini vândute anual pe piaţa europeană chiar din 2012.

Evoluţia pieţei din Europa şi cererea mare înregistrată încă de la începutul acestui an îi fac pe cei de la Hyundai să viseze cu ochii deschişi. Deşi plănuia să atingă jumătate de milion de unităţi vândute până în 2013, preşedintele executiv al coreenilor şi-a revizuit ţinta de vânzări.

Steven Yang este de părere că anul viitor vânzările Hyundai Motor pot creşte cu un sfert faţă de cele prognozate pentru 2011, ceea ce ar duce la atingerea pragului de 500.000 de unităţi mult mai repede. Planurile lui Yang au fost dezvăluite în cadrul lansării noului i40 pe piaţa din Coreea de Sud.

În acest an, Hyundai urmăreşte să atingă o creştere a vânzărilor europene cu 10.5 procente, ceea ce i-ar asigura un bilanţ anual final de 400.000 de unităţi vândute. Analiştii susţin că planurile asiaticilor ar putea da roade pe fondul unei economii dezechilibrate, Hyundai folosind cu succes aceeaşi politică agresivă şi în cazul crizei financiare din Statele Unite.

În plus, coreenii vor fi ajutaţi pe Bătrânul Continent de lansarea noii generaţii a modelului i30, aşteptată să îşi facă apariţia în toamna acestui an la Salonul de la Frankfurt.

via | egm

Comentarii (5)

  • catalin
    si romania?
    Eu chiar am vrut sa iau un i40 (wagon) dar nu se vinde in ro nici macar varianta sedan... de ce?
    2 3
  • Cristi
    sunt proaste .. am luat teapa cu hyundai
    14 10
  • @catalin
    inca nu se vinde i40 in ro...cam in max o luna apare...
    2 1
  • *****
    cred ca in vis ai luat teapa ...
    7 2
  • barichelu
    draga cata! in tarisoara noastra nu se vinde varianta sedan pentru simplu motiv ca i40 s-a lansat pe plan mondial intai in varianta wagon; varianta sedan va fi lansata ulterior.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru