Iata cum ar fi aratat Mercedes SL desenat de italieni

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.12.2008
Mercedes SL Coupetorino este o reinterpretare a sportivei germane de catre o casa de design din Italia.

O casa de design din Italia a incercat sa arate tuturor ca designul fin al "macaronarilor" se poate combina perfect cu precizia si puterea germanilor intr-un concept fascinant.

Studiotorino, un nume important in designul italian, a prezentat publicului, in cadrul competitiei World Design Capital, o reinterpretare a modelului Mercedes SL. Competitia, care are loc anual, provoaca designerii din toata lumea sa redeseneze un model existent, fara a-i altera identitatea brandului.

Italienii au incercat astfel sa pastreze aerul impunator al modelelor Mercedes dar au incercat si cateva linii fluente ale unui coupe, dupa cum i-o spune si numele Coupetorino. Modificarile estetice au inclus redesenarea grilei, a spoilerului frontal si a panourilor laterale. Ce a iesit este un model la o scara de 1:4, sculptat manual, care pastreaza identitatea Mercedes.

Exercitiul de design al italienilor a fost prezentat Centrului de Design Mercedes insa nu exista informatii despre reactia nemtilor sau despre intentia dezvoltarii unui concept identic in marime naturala

via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • Razvan
    Sa-i ia naiba !!
    Sa-i ia naiba pe italieni cu tot designul lor, mari artisti, iau o frumusete de SL si il mai alungesc un pic ... in afara de desene si opere de arta sunt habarnisti, va zic eu ! Bine ca nu l'au facut italienii !!!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru