Iata noul Alfa Romeo Milano!

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 05.07.2009
Fotografiile-spion facute in uzinele italiene dezvaluie formele noului model Alfa Romeo Milano, inlocuitorul lui Alfa 147.

La doar o zi dupa ce noul model Alfa Romeo Milano a fost surprins pe linia de productie in timp ce era asamblat, site-urile auto din Europa si Statele Unite s-au umplut de fotografii cu hatchback-ul intalian surprins in mai multe unghiuri. Exista, de asemnea, si prima imagine cu consola centrala si cu plansa de bord a automobilului.

Exteriorul modelului Milano are un design schimbat fata de mai micul MiTo, dar imprumuta la randul sau din liniile lui Alfa 8C Competitione. Acestea includ forma ovala a farurilor si liniile de design ale capotei sub forma de sageata, care se imbina cu o grila caracteristica modelelor Alfa. Stopurile spate nu sunt rotunde, asa cum se intampla in cazul MiTo si 8C Competizione, italienii optand pentru un design diferit. Asemanator hatchback-ului pe care il inlocuieste, Alfa Milano are manerele usilor din spate ascunse in stalpii portierelor pentru a da impresia unui hatckback sport in 3 usi. Din profil, Alfa Milano seamana foarte bine cu Fiat Bravo, modelul pe baza caruia Grupul Fiat a construit si noul Lancia Delta.

In imaginile care prezinta consola centrala a noului Milano se observa aceleasi panou de bord sportiv care se ragaseste si pe modelele MiTo si 159.

Alfa Romeo Milano va fi construit pe platforma compacta a grupului Fiat, cunoscuta sub denumirea de C-EVO.

Inca nu se stie daca modelul va ajunge pe piata europeana inainte de sfarsitul acestui an. Desi nu se cunosc inca oficial motorizarile care vor ajunge sub capota lui Alfa Milano, o simpla privire in gama actuala de motorizari a Grupului Fiat ne arata ca noul model, o sportiva prin excelenta, va dispune in varful gamei de unitatea diesel de 1.9 litri bi-turbo de 190 CP si de cea T-Jet de 1.8 litri Turbo care dezvolta 200 CP. Este de asteptat si un motor mai puternic, insa acesta va fi anuntat ulterior.

via | carscoop

Comentarii (17)

  • milano
    Macar doua lucruri faine au pastrat : manerele ascunse si cadranele din spatele volanului rotunde.
    Oare plansa de bord va fi vopsita in culoarea caroseriei ?
    4 0
  • Andrei.P
    Un design controversat, totusi o masina foarte frumoasa. Interiorul inspirat de la 8c este impresionant. Ar fi frumos daca culoarea plansei de bord ar fi aceasi cu cea a masinii, ar mai rupe din monotonie:D
    5 7
  • schumi
    mda
    Sper sa aiba acelasi efect la vedere ca si MiTo. Adica sa arate mai bine "live" decat in poze. Oricum nu arata rau, dar ma asteptam ca fatza sa arate un pic altfel.
    6 6
  • ma asteptam la mai mult! nu imi place deloc ! fratele mai mare al lui mito
    13 6
  • spate ok, lateral delta , din fata... brrrr grila aia este mult prea mare si este f urata, defapt tot "botul" este urat ! pare un face-lift nereusit al 147-lui per total, lumina din bord este mai frumoasa la mito si din cate vad nici bordul nu este stralucit
    12 3
  • Arhitectul
    uuuh
    ce fata de spate are! :)) parca-i un fund de bebelus!
    12 1
  • Etienne
    Dezamagitor
    De acord, in mare , cu ce s-a scris inainte. Pare doar un facelift neinspirat al lui 147. Grila lui 8C era extraordinara doar pe 8C. Pe alocuri aduce si cu noua Astra (care pare totusi a avea un design mai bine legat), poate niste faruri mai mari ar fi salvat situatia. Nu pot spune ca e hidoasa, dar toata lumea are asteptari mari de la Alfa (la design). Poate un succes la vanzari ne-ar da peste nas astora care am scris pana acum, desi daca ar fi dupa mine nu pot prevedea asa ceva.
    11 0
  • MInTeO
    intrabare: dc vrei un cd-player mai performat cum poti sa il schimbi????din foto se pare ca nu vei avea cum ....:|
    6 1
  • eheee ma plangeam ca toate haudiurile sunt la fel ....dar se pare ca nu sunt singurii, ma plangeam ca seatu' are ac platforma cu golful si cu haudiu ...nici la astia nu e mai roz treaba! cand e vb de bani nimic nu mai conteaza!
    6 2
  • As confunda-o cu Toyota Prius cea noua daca nu ar avea grila aia in mijloc; asta e o jignire pentru un design semnat Alfa.

    Oare tehnic au reusit sa o desprinda de Stilo/Bravo/Delta?

    M-as bucura mult sa stiu ca macar au facut o masina buna de data asta ca frumusetea oricum nu mai impresioneaza dupa o vreme si atunci ramane doar adevarata masina de sub designul estetic...
    4 1
  • super!!!
    Foarte frumusica. Seamana un pic cu MITO.
    1 7
  • capota
    Nu va deranjeaza ca in imaginea 6 masina are 2 capote? Sau e noul model???
    3 0
  • Nyklas
    of o .
    Masina e draguta, insa fotograful lasa de dorit. Fie are Parkinson, fie i-au tremurat mainile de la prea mult alcool.
    1 4
  • enoeht
    Sunt dezamagit
    Ma asteptam la mult mai mult. Asta ar trebui sa fie masina lor de volum, si nu cred ca au nimerit ce trebuie la capitolul design. Daca pierd si avantajul asta in fata BMW, Audi si Mercedes (in 2010 vom avea noua serie 1 ai noul A3) o sa le fie greu in urmatorii ani.
    3 0
  • URAGANU
    arhitectura
    Pe sasiu Bravo :D
    1 1
  • asmaticu
    same
    si ce ... tot o Alfa ramane....
    1 2
  • ALFA SI OMEGA
    DOAMNE CE URAT MAI ESTE.........PERFORMANTA ESTE ...DA URATA CU DRACI ...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru