Iata noul Mitsubishi Lancer!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 11.12.2006
Au aparut primele imagini cu noul model Mitsubishi Lancer, care va debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.
Mitsubishi a publicat primele imagini oficiale cu generatia 2008 a lui Lancer. Debutul oficial al noului model va avea loc la Detroit, in luna ianuarie.

Sedanul dezvoltat pentru generatia 2008 este mai mic ca dimensiuni, dar mai spatios si este construit pe aceeasi platforma cu SUV-ul Outlander, in baza programului “Project Global”. Versiunea de baza va fi propulsata de un motor de 2.0 litri cu patru cilindri in linie, care dezvolta o putere de 152 CP. Pentru aceasta versiune este prevazuta o cutie de viteze manuala in cinci trepte. Vanzarile noului model vor incepe la sfarsitul lui 2007.

Se pare ca noul Lancer nu are mai nimic in comun cu desenul prezentat de cei de la Mitsubishi acum o luna. Mai multe informatii pot fi vizualizate AICI.

Comentarii (9)

  • noname00
    îmi place
    Faţa arată destul de bine, la fel şi profilul, numai că în spate o puteau face să arate mai bine, poate ceva în genul actualului Lancer. Aştept să văd cum va arăta versiunea Evo.
    0 0
  • pacat de lancer
    parca e platforma de la octavia
    0 0
  • frumos
    arata mult mai bine decat actualul Lancer, care numai a sport-sedan nu arata. parca e o cutie de chibrit cu motor si tractiune integrala. modelul nou aduce la spate cu generatia anterioara de seat cordoba, iar fata nu e atat de agresiva pe at o anuntau conceptele. probabil ca mai asteapta o generatie. sa vedem si Evo cum va fi
    0 0
  • ...
    spatele parc'ar fi de renault laguna...pacat de fostele EVO...
    0 0
  • george
    ce dezamagire
    distanta fata de concept car e astronomica. un design banal si un urias pas inapoi.degeaba mecanica fara design.
    0 0
  • cristi
    frumos
    fata e extraordinara,dar triplele pe spate parca sunt de alfa romeo,cea ce ma dezamageste complet.Trebuia si bordu sa fie mai plin,mai cu design,e asa si asa.PACAT
    0 0
  • cristi
    mda
    si cat asteptam noua versiune,Doamneee,ca vreau sa mi-l iau.ma dezamageste tare spatele si interiorul.Ma asteptam la un interior total modificat,dar....asta e.in rest e ok.pacat de interior,e prea simplu,nu te atrage cu nimica,offfff
    0 0
  • .
    asa ramai la vechea ta dacie 1300 Cristi
    0 0
  • lancer
    Ce tot vrajiti aici, masina este suuuuperbaaa
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru