Iata viitorul Audi RS6!

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 25.05.2007
Va prezentam o serie de fotografii spion cu mult-asteptatul model Audi RS6. Fotografiile spion au fost facute in Spania.

Audi A6 este disponibil de aproape doi ani. Versiunea supersportiva Audi RS6 era asteptata pentru Salonul Auto de la Frankfurt, dar ultimele zvonuri arata ca va trebui sa mai asteptam pana in iunie anul viitor.

Pana atunci, viitorul Audi RS6 a fost suprins in Spania in varianta necamuflata. Inca nu se cunosc detalii clare daca acesta este forma finala a designului exterior, dar se stie aproape sigur ca viitorul model RS6 va primi propulsorul V10 de 5.2 litri, prezent pe S6, supraalimentat pentru a avea o putere mai mare. Estimarile facute sugereaza ca viitorul Audi RS6 va dezvolta intre 520 si 550 cai putere.

Va lasam sa studiati fotografiile spion cu Audi RS6!

Comentarii (10)

  • SuperstarDriver
    Cam multe greseli...offff
    In primul rand inca nu est oficial ca noul RS6 va arata asa pentru ca spoilerul fata nu are orificii pentru racirea franelor ca la RS4, iar partile laterale increstat agresiv ca la R8 cum s-a precizat de catre Rupert Staedler, apoi NOUL RS6 NU VA AVEA INTRE 520 SI 550CP SI FIX 580CP (ESTE OFICIAL PENTRU NOI CUNOSCATORII DAR DEH CINE PRIMESTE INFORMATIILE DIN COPACI SCRIU CA SA ISI FACA RECLAMA LA SITE) si va avea cele mai mare jante standard si frane ceramice din industrie, jante de 20'' si frande din ceramica ranforsate cu fibra de carbon de 395-400mm cu 6 pistonase pe disc fara fadding si desigur un interval de franare intre 30-33m de la 100km/h-0km/h, va face suta "oficial" in 4.4s iar neoficial de catre un pilot adevarat dusa in limita cam de 3.9-4.1s (RS4 a reusit un timp de 4.1-4.2 cu un pilot profesionist asa ca e de asteptat ca RS6 sa fie mai rapid ca el)!Invatati sa postati stirile corect (apropo am si poze cu bordul si volanul dak aveti nevoie:p
    0 0
  • PT SuperDriver si ce daca!!! poti sa faci o brosura daca tot stii atatea
    oricum Audi este de kkt asa ca va laudati cu lucruri care sunt fleacuri pt mine.....nu vei simtii adrenalina intr-un audi ca intr-un BMW asa ca fratilor lasati-o mai moale cu brosurile.... ORICUM BMW ESTE CEA MAI TARE MASINA
    0 0
  • audist
    johnny
    revino-ti.Toate masinile sunt bune si audi si bwm.BMW are tractiunea spate si daca iti place acest lucru iti place bmw, daca iti place insa tractiunea pe 4 roti BWM trebuie sa stea linistit in garaj.o zi buna
    0 0
  • TRiPllEx
    mai oamenilor
    deocamdata BMW este lasat lejer in urma si in ceata de catre AUDI...pana acum BMW shi-a capatat renume datorita propulsoarelor puternice insa acuma va trebui sa invete de la AUDI ce inseamna puterea diesel (TDI) deoarece se shtye ca AUDI echipeaza mashinle diesel de top cu cel mai puternic motor diesel din lume precum si pe benzina unde audi are asha numitul FSI (FUEL STRATIFIED INJECTION), asta e argumentul din partea puterii bolidului acum dak ne legam de aspect si calitatea interiorului + luxul din AUDI , BMW are nevoie de o schimbare pentru ca se situeaza la degetul mic al lui AUDI, punand la toate astea o tractiune QUATTRO care a acumulat o experienta impresionanta dea lungul timpului, dupa cum stim ca masinile audi 80 acum cativa zeci de ani lea fost interzis sa mai participe la raliuri deoarce erau considerate CITEZ: "cu un avans tehnologic mult prea mare ca masinile concurente sa faca fata"
    0 0
  • floryn
    audi-supercar
    zica cine ce a vrea,da audi rs6 va rupe tot,si sar putea sa apara o varianta plus de 620-630 de cai si un cuplu maxim de 1000 Nm,cu un motor ca asta ,cei de la audi pot sta linistiti ca nu ii va bate nimeni
    0 0
  • numai bmw si mercedes sunt premium pur sange...
    o fi audi super car, dar ce zici de motor de 620 de cai sau cuplu de 1000, la mercedes deja au trecut demult cu asa motoare, nu stiu de ce mai sunteti asa fascinati de asa motoare,uitati in videoclipuri viitorul e63amg care e peste rs6,sa nu mai zic de viitorul mercedes slc cum are numele de cod.Nu mai e nimic extraordinar.Cum spune toata lumea BMW pentru putere la bani putini,mercedes lux si putere extrema la bani mai multi si audi ca si lexus se tin si ei de fruntasii la vanzari si la performanta din lume.
    0 0
  • broscutza
    BMW un motor de turatiii mari ...
    dupa parerea mea motoarele BMW nu au concurent ,degeaba pui pe CL,SL,S 65 AMG de 612 cp daca schimba la aceiasii turatie ca a unui Diesel de la BMW 335 d ,535 d de 286 CP ,Mercedes nu ar face nik fara turbo din motor de 6300 cm3 scoti fara turbo 457 CP :))si mai pui si pe C -class ca sa faca fatza cu M3 de 4.0 V8 de 420 cp si la audi la fel S6 are 5.2 V10 aspirat de 435 cp si M5 are 5.0 V10 si 507 totusi o diferentza degeaba pui acum la S6 Bi-turbo sa devina RS6 de 580cp ca asa daca pun si pe M5 bi-turbo ma duc in 700cp cu el asa ca motoarele BMW sunt moolt prea departe fatza de concurentza audi ,mercedes .
    0 0
  • broscutza
    bmw si mercedes pe circuit
    daca au pus motoare de 612 cp cei de la mercedes dc nu pot sa bata un BMW M3 de 420 pe circuit??? orcum au facut combinatie nuj cum de rezita arcurile la C -class cu motorul ala de neam prost de 6300cm3 ma intreb cand mai e pana o sa vad si A -class 63 AMG :)), si acum in spirit de gluma am auzit ca in 2012 incolo cand va aparea S-CL new va scrie in spate S 150 AMG si va avea motor de 15.000 cm3 :))si va avea momentu maxim la 1800rpm ca la masinile de curse :)
    0 0
  • alex boss
    audi vs bmw
    stati calmi voi astia cu bmw-uri.va spune unu' care a condus cam tot ce inseamna audi si bmw din 1996 incoace.nu are nici o legatura.audi sint cu doua generatii inainte.in final intrebare:pentru audi s4 bmw pune la bataie m3 , pentru audi s6 bmw baga m5.dar ce mai pune bmw la inaintare pentru rs 4 si rs 6 ? v-am pupat.noapte buna.
    0 0
  • imi place
    este frumoasa masina doar ca numi place culoarea dar nui nicio problema o putem schimba as vrea so cumpar deoarece imi caut o masina si nu gasesc cu toate ca asi fi vrut un bwm seria 5da ie bun si audi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru