Imagine Diabolika pentru Fiat 500

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 15.09.2008
Fiat 500 poate intra usor in jocul designerilor, devenind obiectul perfect pentru etalarea eroilor din benzile desenate.

Esential

50 de exemplare Fiat 500 Diabolika vor fi produse in total.

Dupa ce Fiat 500 a devenit unul dintre simbolurile urbanismului recent, prin formele sale interesante si prin marimea potrivita orasului, modelul italienilor se transforma acum in opera de arta. Se numeste Diabolika si reprezinta forma de manifestare artistica pe care Maria Paola Stola, designer al Studiotorino, a ales sa o prezinte prin 500.

Vorbim, practic, de un pseudokit de tuning estetic prin care designerul italian a incercat sa transforme modelul Fiat intr-o panza pe care benzile desenate sa isi gaseasca perfect locul.

Fiat 500 Diabolika, model creat cu ajutorul editorului benzilor desenate cu acelasi nume, dispune de o vopsea speciala negru-mat pentru exterior, de stickere rosii in prelungirea stopurilor, un motiv clasic din benzile desenate, si de pneuri Pirelli unice, cu motive inspirate de asemenea din revistele de acest tip. Interiorul este unul foarte interesant, fiind decorat de catre designerul italian in concordanta cu spiritul afisat la exterior.

Marea noutate este printul Diabolika, o tehnica noua de printare pe material textil, aceasta debutand pe noua versiune a modelului italian.

StudioTorino va construit doar 50 de unitati, fiecare dintre acestea urmand sa dispuna de o placuta numerotata. Evident, fiecare unitate produsa in stil "Diabolika" va avea pneuri normale, din considerente de siguranta, jantele retro ramanand insa pe pozitii.

via | 

Comentarii (6)

  • Teresse
    ce porcarie..
    0 0
  • o daa
    A INEBUNIT LUMEA CU FIAT 500!? LA CE PRET ARE CRED SI EU.......
    0 0
  • hotshot1
    singurul lucru
    Singurul lucru misto si bun la masina asta este culoarea si pielea din interior, dar la urma urmei si alea sunt tot de fiat:D
    0 0
  • lol
    urata ca si masina

    pocitanie
    0 0
  • Astea 50 de exemplare se livreaza cu tot cu gagika aia pe bancheta din spate? :D
    0 0
  • julian
    gagika
    Fii sigur ca vine cu gagika, la pretul unei astfel de masini iti cumperi si o tailandeza :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru