Imagini noi cu McLaren MP4-12C GT3

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 03.07.2011
Oficialii brandului britanic McLaren au prezentat o serie de fotografii noi cu versiunea GT3 a supercar-ului MP4-12C.

În luna aprilie, oficialii constructorului britanic McLaren au prezentat prima imagine a derivatului sportiv MP4-12C GT3, dezvoltat pentru a concura în competiţiile organizate de FIA. De această dată, britanicii vin cu o serie de fotografii noi realizate pe circuit cu versiunea extremă a lui MP4-12C.

Mai mult decât atât, oficialii constructorului din Albion anunţă că primul test public al supercar-ului destinat competiţiilor FIA va fi realizat în cadrul Festivalului de Viteză de la GoodWood, care se desfăşoară zilele acestea în Marea Britanie. Pentru a putea rezista pe circuit, versiunea extremă a lui MP4-12C a primit un kit aerodinamic fabricat din fibră de carbon. Acesta are în componenţa sa splitter-ul frontal, eleronul şi difuzorul spate, ramele portierelor şi barele de protecţie din faţă.

Mai mult decât atât, inginerii britanici au montat un radiator nou şi un sistem de răcire pentru cutia de viteze. Testele şi îmbunătăţirea performanţelor vor continua de-a lungul acestui an, urmând ca în 2012, brandul britanic să livreze 20 de exemplare MP4-12C GT3 echipelor privae care vor participa în competiţiile FIA.

Via | MotorSportBlog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru