Imagini noi cu Mercedes-Benz C63 AMG Black Series

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 19.11.2011
Mercedes-Benz a publicat imagini noi cu versiunea extremă a modelului C63 AMG Black Series. Noile imagini ne arată automobilul dotat cu pachetul opțional Track.

Mercedes-Benz a publicat un set nou de imagini cu cel mai rău model din gama C-Klasse. Este vorba de extremul C63 AMG Black Series de data aceasta prezentat în versiunea Track Pack. C63 AMG Black Series este construit pe platforma modelului C Coupe dar are sub capotă un V8 de 6.3 litri ce dezvoltă 517 CP și 620 Nm. Prima sută de kilometri la oră este atinsă în 4.2 secunde iar viteza de top este 300 km/h, limitată electronic. Cutia de viteze este automată cu dublu ambreiaj și are șapte trepte. Există și un diferențial autoblocant plus jante de 19 inch cu anvelope 255/35 pe față și 285/35 pe spate. Kitul de caroserie Black Series are prize de aer supradimensionate iar ecartamentul a fost mărit cu 40 mm pe punte față și 79 mm pe puntea spate.

Versiunea din poze este pentru cei nemulțumiți de dotările un Black Series normal. Pentru ei, AMG oferă Track Package ce include anvelope de curse Dunlop, răcire pentru diferențialul spate și AMG Performance Media, un creier electronic ce colectează date de telemetrie.

Via | autoblog.it

Comentarii (5)

  • Mai lipseste rollcageul, ca altfel ziceam ca e fix raspunsul amg pt m3 gts.
    10 1
  • Alex Radoi
    E genul de masina care pe noi "muritorii de rand" ne face sa ne gandim daca nu cumva traim degeaba, genul de masina care te face sa te uiti cu scarba la masina personala si sa ii dai eventual foc... Vai, cat de bine poate sa arate...
    8 0
  • hi
    moi da de ce-i galbena?
    1 1
  • @ccp
    ba e neagra toata ziua, ca doar ii zice 'Black Series'
    9 0
  • SnowM3
    AMG
    Splendida masina, imi aminteste de CLK DTM AMG ... si culoarea e absolut minunata ... astept sa vad in revistele nemtesti in lunile urmatoare un comparativ cu BMW M3 GTS. Desi nu se pomeneste de pret, nu m-ar mira sa treaca de 130.000 Euro. Sunt curios si daca a mai dat niste kg jos ...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru