Imagini noi cu viitorul Aston Martin Rapide

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 10.08.2009
Aston Martin a publicat un nou set de imagini ale noului Rapide, coupe-ul cu patru usi asteptat sa debuteze in septembrie la Frankfurt.

In asteptarea debutului oficial, pregatit pentru luna septembrie, odata cu deschiderea Salonului de la Frankfurt, Aston Martin a publicat alte trei imagini ale modelului Rapide. Coupe-ul cu patru usi este asteptat sa se bata de la egal la egal cu Porsche Panamera, Audi A7 si Mercedes CLS.

Noul set de imagini dezvaluie o parte din designul interior al modelului britanic precum si partea frontala, unde isi vor face loc lumini LED. Versiunea finala a sedanului coupe va fi echipata cu deja familiarul motor V12 de 6.0 litri, capabil sa ofere 470 de cai putere, intalnit pe majoritatea modelelor din gama.

Noul Aston Martin Rapide va fi disponibil spre sfarsitul acestui an pe cele mai importante piete din Europa, pretul de pornire al modelului exotic fiind estimat la 130.000 de euro in Marea Britanie.

via | Autoblog

Comentarii (3)

  • Stelian_Opincariu
    Super naspa! Presimt faliment aston martin in3 ani! Pa!
    2 25
  • @stelian_opincaru
    doamne ce trol poti sa fi ....
    10 5
  • vladimir
    stelian opincariu
    Eu cred ca cei da la Automarket s-au distrat copios cand au gaurit o caciula, i-au pus-o pe capul unui coleg si i-au tras o poza. Si pe urma s-au distrat la fel de copios venind cu propuneri pentru numele lui de pe site. Si pe urma i-au dat drumul. Top Gear cu Stig, Automarket cu Stelian_Opincariu. Nu va mai luati de cometariile lui, sunt puse acolo sa va starneasca pe voi. Pai sa zici despre americani ca sunt cu 100 de ani inaintea europenilor in materie de motoare, e de-a dreptul ilar. Ori esti prost ori vrei sa pari, si reusesti. Asa ca lasati-l pe Stelica in pace, nu-i faceti jocul.
    14 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru