IMSA tuneaza Lamborghini Gallardo LP560

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 14.07.2008
Cu noile modificari efectuate de IMSA, Lamborghini Gallardo LP560 beneficiaza acum de 584 CP.

Esential

584 CP este puterea disponibila pe Lamborghini Gallardo LP560 dupa modificarile operate de tunerii de la IMSA.

Tunerii de la IMSA, specialistii in modele Lamborghini si Audi, au lansat un nou pachet sport pentru Gallardo LP560. Cum supercarul produs de Lamborghini este recent lansat, se pare ca specialistii germani de la IMSA sunt primii tuneri care opereaza modificari asupra noului Gallardo LP560, prezentat in aceasta primavara la Geneva.

Majoritatea imbunatatirilor realizate de IMSA sunt discrete si se intalnesc la partea mecanica. Astfel, la exterior se pot distinge noile jante din aliaj cu spite negre, iar din detaliile oficiale furnizate de tunerii germani rezulta faptul ca acestia au inlocuit partile de caroserie din spatele supercarului cu unele din fibra de carbon.

De asemenea, IMSA au pregatit pentru Gallardo LP560 o noua suspensie pentru imbunatatirea manevrabilitati si un sistem de evacuare nou ce permite cresterea performantelor. Motorizarea V10 a lui Lamborghini Gallardo LP560 beneficiaza de o crestere a puterii cu 24 de cai, gratie tuning-ului realizat la ECU, precum si la sistemul de admisie.

In aceste conditii puterea totala ajunge la 584 CP.

Via | Motor Authority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru