In sfarsit, un Arbitrage corect!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.05.2006
Malaysienii au surprins cand FIA le-a acordat dreptul de a gazdui o cursa de Formula 1. Pentru ca tacamul sa fie complet, iata ce au nascut mintile luminate din sud-estul continentului galben: Arbitrage GT, un supercar made in Asia.
Daca asiaticii aveau nevoie de inca ceva pentru a iesi in evidenta in lumea auto, acel “ceva” este un supercar autohton. Si iata ca o sa-l aiba! Acesta se numeste Arbitrage GT, va fi construit in Malaysia iar proprietarul de drept al acestui proiect este Cobra International, o societate specializata pe productia materialelor compozite.
Un avantaj, deoarece materia prima pentru constructia masinii s-a gasit din belsug, ramanand de conceput doar un mod cat mai inteligent de a o modela.

Principalii responsabili pentru constructia lui Arbitrage GT sunt Alane Mertens, cel care se va ocupa de partea tehnica, si Kevin Gallahan, designerul care a creat exteriorul. La final a iesit un model sport cu doua locuri, motorizat de un V6 de 3.2 litri imprumutat de la Volkswagen (similar celui pe care il intalnim pe Golf R32).

Se pare ca pretul viitorului model se anunta extrem de atractiv pentru amatorii de chilipiruri supersport.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru