Incepe razboiul Renault - Ford in Romania!

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 13.05.2008
Chiar premierul roman anunta acest lucru. Renault pregateste investitii pentru a contracara venirea Ford pe piata.

Esential

600 de milioane de euro sunt investitiile pregatite de Renault in Romania.

Grupul Renault intentioneaza sa investeasca in Romania, in urmatorii trei ani, aproximativ 600 milioane euro, raspunzand astfel investitiei initiate de Ford prin preluarea Automobile Craiova, a declarat astazi premierul Calin Popescu Tariceanu, citat de Mediafax.

Dupa ce Ford a aruncat manusa cu investitii de 675 milioane euro la Automobile Craiova, Renault ridica manusa cu mare usurinta, deoarece investitia de 600 milioane euro se va adauga celor peste un miliard de euro investite deja in Romania”, a spus Tariceanu, prezent la inaugurarea de catre grupul Renault, pe platforma industriala Dacia de la Mioveni, a unei uzine de cutii de viteze.

El a precizat ca a discutat despre proiectele de investitii ale grupului francez cu directorul general al Groupe Renault Romania, Francois Fourmont.

Taguri: Ford, Renault

Comentarii (1)

  • Industria e...
    Indistria in Romania, dupa 50 de ani de adormire (sau nu ?) a devenit chiar dinamica, in conditiile in care restul lumii se cam da de ceasul (Bulgari) al mortii...
    Iar T4R1c3ANu e o t4Rfa mica (a se citi un mielusel care suge de la 2 mame, plus sangele poporului) ca se da bine si pe langa Ford acuma.
    Colac peste pupaza, sa agite si mai tare spiritele capitaliste se scoate taxa auto. In sfarsit va putea baietii puternici sa isi cumpere Golf 2 GTI si Calibra 4X4 din Germania cu 2000 de euro sa moare si ei pe taramurile natale, bashka mai iau cu ei 2-3 nevinovati. Avem industrie, avem Calibru, dar n-avem drumuri pt. ele. Propun masina cu 2 locuri in tandem, asa sa transformam drumurile judetene in autostrazi sa nu mai fim nevoiti sa depasim pe contrasens. Bafta!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru