Indienii cuceresc SUA cu primul diesel-hibrid

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 25.03.2008
Indienii de la Mahindra & Mahindra vor sa introduca pe piata americana primul pick-up diesel-hibrid.

Esential

405 Nm este valoarea cuplului motor dezvoltat de pick-up-ul indian.
20.000 de dolari va fi pretul de pornire al viitorului pick-up Mahindra.

Indienii vor sa cucereasca Statele Unite cu primul vehicul diesel-hibrid introdus pe piata americana. Mahindra & Mahindra va dezvalui intre 14 si 17 aprilie la Detroit un pick-up hibrid care ar urma sa debuteze pe piata americana in 2010.

Pick-up-ul va veni echipat cu un tren de rulare hibrid care include un propulsor diesel si un motor electric. Potrivit oficialilor indieni, unitatea diesel de 2.2 litri si patru cilindri va dezvolta intre 140 si 150 de cai putere si un cuplu motor de 405 Nm.

Pretul perceput de Mahindra pentru noul pick-up destinat pietei americane va fi de 20.000 de dolari, urmand ca aceasta valoare sa creasca cu aproape 5000 de dolari in cazul motorizarii hibride. Mahindra intentioneaza sa comercializeze pick-up-ul in varianta cu doua sau patru usi pana in 2010, tintind astfel un sector de piata abandonat de constructorii americani.

via | AutoBlog

Taguri: Mahindra

Comentarii (5)

  • george
    AM TRAIT S-O VAD SI P`ASTA...
    ...au ajuns si indienii sa vanda pe piata americana...vin vremuri mizerabile pentru cei 3 mari...
    0 0
  • De ce se zice in titlu la prezent ca indienii cuceresc America? ... cu ce? ... cu o masina ce o sa fie lansata in 2010 si are motor de 2.2l diesel? Cred ca glumiti, sa imi spuneti si mie peste 2, 3 ani cate masini de acest gen au cumparat americanii.
    0 0
  • Nu imi vine sa cred...
    SUPER TARE
    0 0
  • AndreiRN
    Ideala
    O idee extrem de buna. Toyota a prezentat un vehicul similar in protitip dar nu a fost inca produs. Pretul este cam ridicat pt un incepator pe aceasta piata deoarece Toyota, Nissan, GM, etc. vand sub acest pret modele pe benzina.
    0 0
  • titlu
    titlu nu are nimic de a face cu textul si nu e prima data pe acest site.masina asta va fi in america numai in postere.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru