Infiniti va colabora cu Ermengildo Zegna si MaxMara

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 19.10.2009
Clientii Infiniti care achizitioneaza un automobil in perioada octombrie-decebrie a acestui an vor primi cadou un voucher pe care il pot valorifica in magazinele Ermengildo Zegna si MaxMara.

Marca japoneza de lux Infiniti va fi prezenta in perioada 1 octombrie-23 decembrie in magazinele Ermengildo Zegna si MaxMara. In decursul acestei perioada, reprezentantii Infiniti vor sta la dispozitia clientilor celor doua magazine pentru a le oferi informatii complete despre toate automobilele Infiniti. Mai mult decat atat, clientii celor doua magazine mentionate mai sus vor putea sa se programeze la un drivetest cu oricare dintre modelele disponibile in Europa.

Clientii Ermengildo Zegna si MaxMara se vor putea programa la un testdrive cu Infiniti FX50, FX37, EX37, G37 sedan, G37 Coupe si noul G37 Cabrio. Colaborarea dintre Infiniti si cele doua magazine de lux merge mai departe, fiecare client al marcii japoneze primind un voucher cadou, care poate fi valorificat in magazinele Ermengildo Zegna si MaxMara. Aceasta promotie este valabila pentru clientii care vor achizitiona un autoturism Infiniti in perioada octombrie-decembrie 2009.

Ermengildo Zegna este lider mondial pe piata de articole de vestimentatie masculina si are o traditie de aproape 100 de ani.

Grupul Ermengildo Zegna are astazi o retea de peste 500 de magazine in peste 64 de state. Compania MaxMara este infiintata in secoulul al XIX-lea de catre Achille Marmotti si produce in prezent 29 de colectii pe sezon si are propria linie de ochelari, fiind un punct de referinta si un model pentur liniile de pret-a-porter din Italia si din lume.

Via | Infiniti

Comentarii (1)

  • trompete
    Ermenegildo Zegna poate!!k sa vedeti cat de trompete sunteti...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru