Infiniti va costa mai putin decat BMW in Europa

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.09.2008
Preturile modelelor europene Infiniti vor rivaliza cu cele ale BMW atat la preturi, cat si la performante.

Infiniti va rivaliza BMW pe piata Europeana atat in privinta performantelor cat si a pretului de achizitie, potrivit oficialilor Nissan.

Infiniti G37, berlina din clasa medie-inferioara,premium,  va costa 41.420 euro in Franta, BMW 335i avand pretul de pornire de 43.300 euro in aceeasi tara. Infiniti intentioneaza sa rivalizeze BMW si in segmentul crossover-urilor si SUV-urilor premium, prin modelele sale FX37 si FX50.

Lansarea in Europa a marcii Infiniti face parte din efortul Nissan de a transforma aceasta marca intr-un brand cu apreciere internationala. Dupa lansarea in Statele Unite ale Americii acum 20 de ani si lansarea de acum doi ani pe piata din Rusia, a venit si randul Europei sa primeasca Infiniti.

Brand-ul de lux al Nissan nu va fi vandut in showroom-urile Nissan, dar se intentioneaza lansarea a 78 de showroom-uri independente in 20 de tari Europene, in urmatorii doi ani. Presedintele Nissan, Carlos Ghosn a declarat ca showroom-urile Infiniti vor oferi ospitalitatea japoneza intr-un mediu exclusiv.

Centrul tehnic Nissan Europa a oferit modelelor Infiniti o suspensie intarita si sisteme de franare mai performante pentru a putea face fata fara probleme vitezelor ametitoare de pe autostrazile din Germania. Peste 600 de comenzi au fost confirmate de catre dealerii din Marea Britanie.

Via | AutomotiveNewsEurope

Taguri: , BMW, Infiniti

Comentarii (3)

  • viorel popescu
    Varianta cabrio
    Am citit ca vor scoate varianta cabrio in 2009.
    Motorul V6 3.7L 320CP o sa-l faca terci pe BMW 335i (motorul de pe varianta cabrio pentru ambele modele).

    www.eamc.ro
    0 0
  • catalin
    ?
    cara ambele modele ? si daca tu inca crezi ca avand cu 15 cai in plus fata de bmw o sa-l faca termi sa mai citesti cateva articole..pentru ca nu doar puterea conteaza, si greutatea si sasiul si muuulte...si avand in vedere experienta bmw in a face masini rapide fata de ce ofera infiniti eu tot as paria pe bmw ;) peace and love
    0 0
  • range rover
    face terci pe dracu;bmw facut terci de infiniti by nissan by renault...oricum o sa se aleaga praful si de nissan si de infiniti din cauza lui renault.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru