Intr-un Smart Fortwo pot incapea 13 oameni

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.06.2008
Un grup de contorsionisti din Marea Britanie a demonstrat tuturor ca intr-un Smart Fortwo pot incapea 13 oameni.

Esential

13 contorsionisti au reusit sa intre intr-un Smart Fortwo.

Atunci cand a creat Smart Fortwo, Mercedes a gandit un automobil mic care sa transporte doar doi pasageri. Constructorul din Stuttgart nu si-a imaginat insa niciodata ca micul model de oras va putea gazdui pana la 13 persoane. Si noua, cei care il vedem zi de zi pe strada, cifra ne pare fantezista.

Britanicii au tinut insa sa contrazica orice logica a spatiului si au reusit sa inghesuie un numar impresionant de persoane in micul Smart. Recordul a fost inregistrat in cadrul evenimentului Smart Destination Brookland organizat in Marea Britanie.

Cei 1200 de posesori de Smart care au participat la intalnire au putut confirma reusita unui grup de contorsionisti. 13 dintre acestia au reusit sa se strecoare in interiorul unui Smart dupa ce au exersat indelung miscarile. Echipa a fost formata in mare majoritate din femei.

via | CarScoop

Taguri: Fortwo, Mercedes, Smart

Comentarii (15)

  • Crysty
    Atentie la portbagaj !
    Cea care tocmai a urcat in portbagaj a facut pe ea ! Se poate vedea clar acest lucru din a 2-a poza ! Astept si alte pareri ! Ha ha ha !!!!!!!
    1 0
  • propunere
    propun ca toti parlamentarii si guvernantii sa isi comande acest model de automobil. daca pot incapea 13 oameni in ei, atunci putem pune cate 13 putori de conducatori sa se conduca pe sine !
    1 0
  • @Crysty
    Nu cred ca a facut pe ea...este posibil sa fie o umbra (asa ar fi fost umeda si la subrat) :))
    0 0
  • da..
    Dupa cum vezi la subrat e alta nuanta de material probabil si acolo, sau ar mai fi varianta ca numai acolo se umezeste...:))
    0 0
  • In sau pe langa?!
    Vad cativa care stau pe langa ea, pe ea, dar nu in ea efectiv. In felul asta intr-un autobuz cred ca pot pune 1000 de oameni.

    Oricum mi se par stupide genul acesta de "experimente". Cui ii pasa ca intra 13 oameni intr-un smart, cand nici macar nu-l mai poti conduce sau folosi in vreun fel?! Doar daca vrei sa-i ti la pastrare ca muraturile in borcan poate....
    0 0
  • Catalin
    Cata minte aveti si voi. Cum dracu sa fi facut pe ea? Voi doar atat faceti, o picatura? Fiti seriosi si gasiti-va alta ocupatie.
    0 0
  • Asta e noua modalitate de transport in comun?
    Sau cat de mult se pot inghesui oamenii fara sa se tipe "Viol", "Magarule" si alte chestii d'astea? :) Interesanta initiativa, da' noi le-am luat-o inainte, putem baga tripul de oameni in metrou, dublu in masinile RATB, putem baga orice intr-o Dacie de la cartofi la porci. Daca le mai iei si aerul conditionat sau le inchizi geamurile, sa vezi atunci "umezeala" :))
    0 0
  • si cum stau oamenii aia?...
    0 0
  • nemtalau
    si?
    care e utilitatea experimentului? si care e utilitatea articolului? a, ca fapt divers e ok.
    0 0
  • razvantro
    s-a scapat
    Poate doar s-a scapat de emotie :::))sau o fi transpirat saraca si in rest cui ai pasa k doar nu o sa mearga cite 13 fete silfide inghesuite intr-o masinuta.
    0 0
  • fun smart
    ce comentarii ridicole...
    asa romani , asa comentarii...
    0 0
  • robert
    nu a facut pe ea
    costumele sunt dintr-un material catifelat si din aceasta cauza se creaza un fel de umbra ... in concluzie nu a facut pe ea ! gasiti-va de lucru si nu mai umblati cu tampenii
    0 0
  • emotiile
    de emotii:d
    0 0
  • ...
    poate era pe naspa :))
    0 0
  • sunshine64sm
    Si daca ...
    ...si daca cineva trage un pirtz, cum credeti ca or sa iasa toti din hardughia aia de masina ? Nasol momentu. A, si inca ceva: or incaput toti in masina, dar masina aia cum mai poate fi condusa ? Muherile celea sint greviste ale foamei, lesinate de numa... si numai asa o incheput. Haideti sa vedem citi or incape si intr-un Logan :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru