Intregirea familiei RS 4

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 19.05.2006
Daca versiunea sedan a fost primita cu foarte mare interes de public, Audi spera ca versiunile Avant si Cabrio sa prinda la familistii nervosi respectiv la iubitorii sportivelor cu plafon ridicat.

Audi isi completeaza familia RS 4 prin lansarea a doua noi versiuni de caroserie: cabrio si avant. Ambele versiuni impart celebrul V8-ul de 420 CP (care ajunge la un maxim de 8.250 rpm) cu versiunea sedan, care a fost lansata la sfarsitul anului trecut. In plus, sistemul de tractiunea integrala Quattro este completat de Dynamic Ride Control (DRC) pachet care, dupa cum ii spune si numele, controleaza rularea in siguranta si asigura performante dinamice imbunatatite.

Versiunea Avant aduce aminte de prima generatie a modelului RS 4, in timp ce cabrioletul devine astfel cel mai puternic model de acest gen construit vreodata de Audi. Plafonul actionat electrohidraulic se deschide complet in doar 21 de secunde si are in componenta un geam posterior real.

In plus, printre amanuntele inedite legate de aceste doua versiuni se numara masurile pe care inginerii germani le-au aplicat pentru a diminua la maximum problemele legate de masa totala a masinii.

Cele doua noi versiuni vor intra oficial pe pietele din Europa in aceasta vara.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru