Ioan Andone este imaginea Mitsubishi în România

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 28.07.2010
M Car Trading a semnat astăzi un parteneriat de imagine cu Ioan Andone, antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti. Timp de un an de zile, acesta va putea fi văzut la volanul unui Mitsubishi Pajero.

M Car Trading, importatorul oficial Mitsubishi în România, a semnat astăzi un parteneriat de imagine cu Ioan Andone, antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti. Antrenorul echipei din Ştefan cel Mare va conduce timp de un an de zile un Mitsubishi Pajero.

Modelul japonez primit de Ioan Andone dispune de unitatea de 3.2 litri Di-D cu patru cilindri care livrează 200 de cai putere la o turaţie de 3.800 rpm şi dezvoltă un cuplu motor de 441 Nm la o turaţie de 2.000 rpm. Sprintul de la 0 la 100 km/h este realizat în 11.1 secunde iar viteza maximă a SUV-ului japonez este de 180 km/h. Exemplarul primit de Ioan Andone este cuplat la o transmisie manuală cu cinci rapoarte.

"Suntem onoraţi de încheierea acestui parteneriat. Ne-am propus să asociem mărcii personalităţi importante din toate domeniile, ale căror valori sunt similare cu cele ale lui Mitsubishi, iar domnul Andone face parte din această categorie. S-a remarcat prin seriozitate, munca depusă pentru a-şi atinge obiectivele, dar şi prin faptul ca a demonstrat de-a lungul timpului ca este un învingător, trăsătura de care a dat dovada şi Pajero, care şi-a demonstrat potenţialul câştigând de 12 ori în cea mai dură competiţie din lume, Raliul Dakar", a declarat Daniel Antor, directorul general M Car Trading.

Alegerea lui Ioan Andone nu este deloc întâmplătoare.

Antrenorul Câinilor Roşii a impresionat atât ca jucător cât şi ca antrenor. Ca fotbalist, Ioan Andone a cucerit două titluri şi trei Cupe ale României. În activitatea de antrenor, acesta şi-a trecut în cont eventul cu două echipe diferite, Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj.

"Sunt onorat de acest parteneriat şi mi-aş dori ca toţi jucătorii mei de astăzi sau cei pe care îi voi antrena de-acum încolo să aibă calităţile lui Pajero, un campion prin excelenţă, un simbol al eleganţei, forţei şi capacităţii de a depăşi orice obstacol", au fost cuvintele antrenorului echipei din Ştefan cel Mare.

Via | Mitsubishi

Comentarii (1)

  • Vasi Avatar
    Dinamo!
    Aleo, Aleo, Toata Colina striga Haide Dinamo!

    Special pentru fratele Liviu, de la baietii din 403B.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru