Ipoteze: asa ar putea sa arate viitoarele modele Volvo!

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 23.11.2009
Designerul Andrei Avarvarii ne prezinta viziunea sa privind urmatoarele modele de la Volvo, care au fost prefigurate de suedezi prin intermediul unei schite.

Suedezii de la Volvo au prezentat in urma cu ceva vreme o schita care prezinta design-ul viitoarelor modele pe care le vor dezvolta acestia. In baza acestei schite, designerul Andrei Avarvarii a creat o imagine prelucrata digital a primului model nou pe care il va crea Volvo in viitor. Acest model nu are inca o destinatie clara, dar este totusi un hatchback.

Exista posibilitatea ca acest model sa fie viitorul C30, modificat astfel incat sa fie un crossover compact. Diferenta principala dintre actualul model si exemplarul desenat de Andrei Avarvarii sta la nivelul grilei fata, care este eliminata complet in cazul modelului prelucrat digital, iar fantele de aer de dimensiuni mari lipsesc cu desavarsire. Acest lucru ar putea intui un tren de propulsie hibrid, tendinta anuntata deja de catre cei de la Volvo chiar in cadrul prezentarii acestei schite.

Linia ridicata a capotei motorului are aceasta configuratie deoarece este favorabila protectiei pietonilor, element de design pe care ne putem astepta sa il vedem pe aproape toate modelele din viitor.

Mai mult decat atat, faptul ca acest model este electric le va permite celor de la Volvo sa reproiecteze complet interiorul acestuia, gratie spatiului suplimentar oferit de eliminarea unei zone mari din compartimentul motor si prin utilizarea unei podele plate.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru