Ipoteze: Fiat 500 în versiunea monovolum

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 20.06.2011
David Obendorfer, designer industrial şi posesor de Fiat 500, a desenat o versiune cu cinci uşi a îndrăgitului model italian.

Un designer a realizat versiunea cu cinci uşi a lui Fiat 500 în format electronic. Grupul Fiat a anunţat deja o asemenea versiune de caroserie a lui 500, dar nu a prezentat încă o imagine a vehiculului respectiv. Între timp, David Obendorfer a prelucrat o serie de imagini cu Fiat 500, căruia i-a adăugat două portiere şi l-a transformat într-un monovolum veritabil. Fiind un designer industrial, schiţele sale au ieşit foarte bine, iar acesta spune că modelul s-ar potrivi de minune pe platforma lui Panda, utilizată atât de 500, cât şi de Grande Punto.

În ceea ce priveşte vehiculul din imagini, acesta încă arată bine, păstrând trăsăturile caracteristice lui 500. Luneta şi stopurile au fost modificate, alături de uşa hayonului. Bara de protecţie spate a primit un ornament argintiu. Designerul a creat şi un set de suporturi pentru un portbagaj suplimentar, semn că această versiune este orientată spre cei care au un spirit practic.

Partea frontală a fost preluată direct de la 500, fără nicio modificare notabilă. David Obendorfer conduce un Fiat 500 şi modelul din imagini reprezintă "un experiment interesant în ceea ce priveşte viitoarea familie de modele bazate pe 500".

Potrivit lui David Obendorfer, modelul din imagini are ampatamentul unui Fiat Punto Evo, adică 2.510 milimetri.

Via | Autoblog.it

Comentarii (3)

  • Fiat 500
    imi place cum arata fiat 500 in cinci usi :X
    2 2
  • Scuze cu cinci usi :x
    0 0
  • cata187
    fiat 500 - 5 usi
    desi imi place actualul fiat 500... asta duce a matiz :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru